Penang

Rejser til Penang er et alsidigt rejsemål med masser af kultur, by og strande

Penang har længe været en favoritdestination for rejsende til Malaysia, fordi det er et spændende rejsemål både historisk og kulturelt. Kombiner evt med Langkawi og Kuala Lumpur.

Et fascinerende mix

Penang har længe været en favoritdestination for rejsende til Malaysia, fordi det er et spændende rejsemål både historisk og kulturelt.
Her er hyggeligt byliv, shopping og historiske bygninger i hovedbyen Georgetown og så er der desuden mulighed for at tage en dukkert ved Ferringhi Beach på Penangs nordlige kyststrækning. De bedste strande i det nordlige Malaysia findes dog på Langawi, 2½ times sejlads fra Penang.

Penang er et fascinerende mix af øst og vest. Topmoderne luksushoteller og shopping-malls ligger side om side med charmerende kolonitidsbygninger, templer og små lokale markeder. Georgetown er for nylig optaget på UNESCOs liste over bevaringsværdige steder. Som Kuala Lumpur er også Penang et multikulturelt samfund og det afspejles blandt andet i de mange buddhistiske templer, pagoder og moskéer der ligger overalt på øen. 

På med vandreskoene og begiv jer ud på opdagelse i Georgetowns små gader og stræder. Rundt om hvert et gadehjørne fortælles en spændende kulturel og religiøs historie. Smukke gamle bygninger, eksotiske butikker og fremmedartede syn og lyde reflekterer den farverige arv fra byens mange kulturer. I kan også vælge at se byen fra rickshaw. Jeres chauffør kender alle de spændende steder. 

Penang har masser af attraktioner at byde på. Nyd fx udsigten og den kølige brise fra toppen af Penang Hill (821 m.o.h) hvor også nogle af øens mest storslåede kolonitidsvillaer ligger. De fleste er nu restauranter og guesthouses.

Kek Lok Si Temple er det største buddhistiske tempel i Malaysia og selvom det altid er en oplevelse at besøge, så er det helt specielt under det kinesiske nytår med udsmykning og festivitas I nok ikke har set mage til mange andre steder.

Wat Chayamangkalaram i den lille by Pulau Tikus huser en 33 meter lang, bladguldsbelagt, liggende Buddha. Hele området er fyldt med drage- og slangefigurer, små hellige ”shrines” og Buddhastatuer i alle former og størrelser.

Oplev desuden slangetemplet og sommerfuglefarmen, gå på shopping på små lokale markeder eller i store moderne indkøbscentre, og ikke mindst, nyd en tur på strandpromenaden langs Batu Ferringhi Beach.

Husk at Penang kan kombineres med fx Langkawi hvortil der kan flyves eller sejles med katamaran færge.

Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.