Malacca

Malacca ligger i den sydlige del af den malaysiske halvø, ud til Malacca strædet

Den historiske by har siden juli 2008 været på UNESCO's liste over bevaringsværdige steder.

Historiske Malacca

Den historiske by har siden juli 2008 været på UNESCO's liste over bevaringsværdige steder. Byen har ca. 760.000 indbyggere og ligger midt imellem Kuala Lumpur og Singapore, forbundet af et perfekt vejnet. 
På grund af den strategiske beliggenhed har Malacca været en vigtig handelsby helt tilbage til det 14. århundrede. Fra ca. 1500-tallet og frem til 1946 var Malacca under hollandsk og britisk herredømme.

Overalt i Malacca er der tydelige spor efter kolonitiden. Byen er rig på historiske bygninger, kirker, moskéer og mindesmærker og det, sammenholdt med en fredelig atmosfære, gør Malacca til et spændende og interessant sted at tilbringe en dag, eller flere hvis tiden er til det.

Læs mere
Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.

Shopping i Bentota
Bentota og shopping arkaden placeret i Bentota National Holiday Resort Complex har et væld af butikker og forretninger, hvor ekspedienterne entusiastisk engagere sig i, at få gjort en handel. Der udbydes en bred vifte af ting: batik, traditionelle masker og kunsthåndværk, hatte og tøj, brassware og træ ornamenter, semi-ædle og dyrebare perler af Sri Lanka er i frontlinjen.

Dykning på Bentota Beach er rigtig fint, der findes et væld snorkle & dykkercentrer,  den vigtigste dive site er Canoe rock, hvor man  finder sandede sektioner samt koralformationer. Dykkere har mulighed for dykning fra både båd eller direkte fra kysten, hvor førstnævnte er mere populær og måske mere spændende. Der er også mulighed for aften dyk, en god mulighed for en entusiast, der higer efter eventyr.

Udflugter fra Bentota
Nyd en romantisk flod safari på Bentara floden.

Induruwa
Beliggende lige syd for Bentota er Induruwa med sit rev langs med stranden er en anden skøn badestrand.

Kosgoda Beach ligger 8 km syd for Induruwa Beach er hjemsted for et lokal baseret skildpadde rugeri og skildpadde observation projekt oprettet af Turtle Conservation Project i forbindelse med Wildlife Department of Sri Lanka. Der eksisterer kun syv arter af havskildpadder i dag og Sri Lanka er besøgt af del af dem - Green Turtle, Leatherback, Hawksbill og Olive Ridley.

Galapatha Buddhist Temple
Den historiske Raja Maha Vihare Galapatha på Bentota er et buddhistisk tempel, som indeholder steninskriptioner, stenrelieffer, søjler, damme og lavpunkter fra middelalderen.

Brief Garden
Beliggende 11 km inde i landet fra Bentota er Brief Garden designet på et koncept der ligner japanske haver. Det er en skabelse af sene Bevis Bawa, en berømt landskabsmaler. Godset, som tidligere var en gummi plantage, er i dag en kombination af en have og open-air museum. Mange skulpturer af Bevis og andre kunstnere kan ses på denne storslåede eco park, som breder sig over 5 hektar.