Kuala Lumpur

En by med en spændende fortid og vibrerende nutid

Moderne og historiske bydele trives side om side i Kuala Lumpur - en by med en spændende fortid og vibrerende nutid. Kuala Lumpur eller KL, som byen som regel omtales er Malaysias hovedstad og den største by i landet.

Malaysias hovedstad

Kuala Lumpur eller KL, som byen som regel omtales er Malaysias hovedstad og den største by i landet. Malaysia som helhed, og KL i særdeleshed, er en utrolig kulturel smeltedigel. Her finder man etniske samfund fra hele Asien og hvert enkelt samfund har deres egne festivaler, mad, musik og kunst.
Et besøg i Kuala Lumpur er et besøg i en by med en spændende fortid og en nutid i rivende udvikling. Her ser man glimt af kolonitiden side om side med den moderne verdens bygninger og lokalt kunsthåndværk ved siden af alverdens kopivarer.

Skal smagsløgene forkæles, byder KL på alt hvad hjertet og maven begærer af kulinariske oplevelser. Afslut eventuelt aftenen på en af byens trendy caféer eller natklubber og oplev byens pulserende natteliv.

Oplev Kuala Lumpur inden eller efter badeferien eller benyt den som et behageligt afbræk mellem to destinationer, fx på vores populære kombinationsrejse Borneo - Kuala Lumpur – Langkawi.

KL ture Vi tilbyder flere guidede ture og udflugter i og omkring Kuala Lumpur. Tag med på byrundtur i hovedstaden hvor man bla. ser den flotte banegård, kongepaladset og Chinatown. Eller hvad med en aftentur til basarens mange uimodståelige tilbud efterfulgt af en malaysisk middag på traditionel restaurant med underholdning.

Der er en mængde andre udflugtsmuligheder i omegnen af Kuala Lumpur – fx til Genting Highlands, Malacca eller Batu Caves. Vores ture til nationalparken Taman Negara udgår også fra Kuala Lumpur.

Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.