Cameron Highlands

Højlandsområde 300 km nord for Kuala Lumpur

Højlandsområde 300 km nord for Kuala Lumpur - hvor te-dyrkerne har deres marker. Den britiske kolonimagt anlagde omkring 1925 de første teplantager på bakkerne omkring Cameron Highlands.

Teplantager og frodig natur

Den britiske kolonimagt anlagde omkring 1925 de første teplantager på bakkerne omkring Cameron Highlands. Klimaet var perfekt, jorden særdeles frugtbar og så var te en efterspurgt vare i kolonierne.
I dag er mange indere beskæftiget i teplantagerne mens det er kineserne der står for dyrkning af frugt og grønt som jordbær, tomater og blomkål.

På vores ture til Cameron Highlands bor I på Strawberry Park Resort et førsteklasses hotel med 230 værelser. Et dejligt sted, der med sin beliggenhed midt i den frodige natur, er det perfekte sted at opleve højlandet fra.

Turen fra Kuala Lumpur til Cameron Highlands tager ca. 3½ time, og specielt det sidste stykke vej er en smuk tur. Undervejs findes adskillige udkigspunkter med spektakulære udsigter over det frodige landskab.

Vores faste pakkerejser til Cameron Highlands giver jer indsigt i tedyrkningens kunst, I besøger den 120 millioner gamle kalkstensklippe Batu Caves, oplever regnskoven og besøger lokale markeder hvor I kan købe håndværksvarer og lokale specialiteter. 

3 dage/2 nætter Cameron Highlands fra Kuala Lumpur eller Penang

Dag 1: Penang / Kuala Lumpur - Cameron Highlands

I afhentes på hotellet i Penang eller Kuala Lumpur og kører mod Cameron Highlands.Efter frokost og indcheckning på hotellet skal I på tur til nogle af højlandets attraktioner. I skal se smukke rosenhaver og teplantager og nogle af områdets mange grøntsagsmarkeder. Dog sælges ikke alt lokalt; en del eksporteres til fx. Singapore. Resten af dagen er fri til at nyde den kølige friske luft og de dejlige omgivelser.

Dag 2: Cameron Highlands
Dagen til fri disposition til at besøge markeder, drikke te på verandaen eller blot nyde de naturskønne omgivelser.

Dag 3: Cameron Highlands - Kuala Lumpur / Penang
Der er morgenmad på hotellet og herefter er det tid at fortsætte rejsen mod nye oplevelser.

Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.