Loading...

Masai Mara

Et sandt overflødighedshorn af vilde dyr og storslået natur

Masai Mara er den nordlige forlængelse af Serengeti og her finder I et sandt overflødighedshorn af vilde dyr og storslået natur.

Safari i Masai Mara

Hvert år er Mara floden vidne til den dramatiske Great Migration når millioner af gnuer og zebraer krydser floden i deres søgen efter frisk græs, nogen ender selv som føde for krokodiller, løver og leoparder.

Masai Mara er deruvover kendt for sin store bestand af Big Five og store kattedyr, og er et af de bedste steder at starte sin safari-karriere da koncentrationen af dyr er meget stor.

Safari er fantastisk, og når I bor på en af de dejlige camps ved kanten af Mara-floden hvorfra der er udsigt til savannen, drikkende dyr ved floden og en smuk solnedgang fra jeres private veranda, så er det svært at komme i tanke om hvad der kan overgå dette.

View as Grid List

1 Item

per side
Kombinationsrejse i De Arabiske Emirater og Østafrika

Tre meget forskellige destinationer på samme rejse - storbyophold i pulserende Dubai, fly-in safari på Karen Blixen Camp i Masai Mara og badeferie på eksotiske Mauritius.

Start ferien med shopping, sightseeing og ørkenture, fortsæt i luksus-safaritelte med flodhestene som nærmeste naboer og slut af på smukke Mauritius med en dejlig strandferie.

  • Ingen dato sat
  • 14 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København
Pris på forespørgsel