Lovina (Bali)

Lovina er kendt for sine lange sorte sandstrande

Strandområdet Lovina på Balis nordkyst er kendt for sine lange sorte sandstrande og for de gode muligheder for at se delfiner i bugten.

Lovina

Området strækker sig ca. 10 km fra turist­centeret i Kalibukbuk til Balis gamle hovedstad Singaraja, længere nede ad kysten. Selvom der i Lovina findes både restauranter, barer og butikker så er tempoet her knap så hæsblæsende, som det man oplever på strandområderne sydpå.

I nærheden af Lovina ligger en række spændende attraktioner, der bestemt er et besøg værd. Blandt andet kan nævnes Git Git vandfaldene, den kendte vulkansø Danau Bratan med et spændende tempel, et sjovt lille frugt-, blomster- og krydderi marked i Bedugul samt de flotte templer Pura ­Dalem og Pura Beji, ikke langt fra Singaraja. Eller hvad med muligheden for at få et bad i de varme kilder i Banjar, hvor man også kan besøge et buddhistisk kloster.

Alt i alt er der mange grunde til at opleve Lovina, som endnu er et forholdsvist uberørt sted.

per side

2 Items

Damai Lovina Resort og Hyatt Regency Sanur med masser af ekstra luksus

Den skønneste luksusrejse til Bali, hvor du bor på to exceptionelle, 5-stjernede hoteller: Damai Lovina Resort ved Lovina og Hyatt Regency direkte på stranden i Sanur. (OBS: Damai Lovina forventes åbent pr 01. marts 2023)

  • Individuel afrejsedag
  • 14 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København, Aalborg eller Billund
Fra 17.998,- DKK
Business class og 5-stjernet luksus på Bali på Damai Lovina og Hyatt Regency

Den skønneste luksusrejse til Bali. Forkælelsen starter allerede i lufthavnen, fordi du flyver på business class, og på Bali bor du på to ekseptionelle, 5-stjernede hoteller. (OBS: Damai Lovina forventes åbent pr 01. marts 2023)

  • Individuel afrejsedag
  • 14 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København, Aalborg eller Billund
Pris på forespørgsel