Loading...

Lovina (Bali)

Lovina er kendt for sine lange sorte sandstrande

Strandområdet Lovina på Balis nordkyst er kendt for sine lange sorte sandstrande og for de gode muligheder for at se delfiner i bugten.

Lovina

Området strækker sig ca. 10 km fra turist­centeret i Kalibukbuk til Balis gamle hovedstad Singaraja, længere nede ad kysten. Selvom der i Lovina findes både restauranter, barer og butikker så er tempoet her knap så hæsblæsende, som det man oplever på strandområderne sydpå.

I nærheden af Lovina ligger en række spændende attraktioner, der bestemt er et besøg værd. Blandt andet kan nævnes Git Git vandfaldene, den kendte vulkansø Danau Bratan med et spændende tempel, et sjovt lille frugt-, blomster- og krydderi marked i Bedugul samt de flotte templer Pura ­Dalem og Pura Beji, ikke langt fra Singaraja. Eller hvad med muligheden for at få et bad i de varme kilder i Banjar, hvor man også kan besøge et buddhistisk kloster.

Alt i alt er der mange grunde til at opleve Lovina, som endnu er et forholdsvist uberørt sted.

View as Grid List

2 Items

per side
Damai Lovina Resort og Hyatt Regency Sanur med masser af ekstra luksus

Den skønneste luksusrejse til Bali, hvor du bor på to exceptionelle, 5-stjernede hoteller: Damai Lovina Resort ved Lovina og Hyatt Regency direkte på stranden i Sanur.

  • 36 afrejser
  • 14 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra CPH, Aalborg eller Billund
Fra 13.998,- DKK
Business class og 5-stjernet luksus på Bali på Damai Lovina og Hyatt Regency

Den skønneste luksusrejse til Bali. Forkælelsen starter allerede i lufthavnen, fordi du flyver med Qatar Airways på business class, og på Bali bor du på to ekseptionelle, 5-stjernede hoteller.

  • 36 afrejser
  • 14 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra CPH, Aalborg eller Billund
Fra 24.498,- DKK