Lembongan Island

Lembongan Island ligger kun en halv times sejltur fra Balis østkyst

Lembongan Island ligger kun en halv times sejltur fra Balis østkyst og er det perfekte get-away hvis I gerne vil have et par dage i fred og ro i smuk, rå natur.

Lembongan Island

Her slipper I for gadesælgere, voldsom trafik og larm, som i stedet bliver erstattet af bølgeskvulp, fuglekvidder og en rolig, autentisk atmosfære som kan være svær at finde i badebyerne i det sydlige Bali. Dagene kan nydes ved de mennesketomme bounty strande og om aftenen kan I se en fantastisk solnedgang over Bali med vulkanerne i baggrunden.

80 % af befolkningen på øen lever af tang-landbrug og fisker ikke. Det ses tydeligt når man dykker ned under havoverfladen hvor farvestrålende fisk svømmer i kø forbi dig. Både mantra-rays, klumpfisk og smukke koralrev kan opleves og er I heldige kan der opleves havskildpadder og delfiner. Udover alle former for vandsport som paddleboard, surf og snorkling er der også mulighed for smukke gåture ad de snoede kyststier, og via en stor hængebro kan man gå til nabo-øen Ceningan.

Snyd ikke jer selv for en tur til Devils Tears i det sydvestlige hvor bølgerne ved højvande banker ind mod skrænterne og skaber skumsprøjt på op til 10 meter.

Ved de større strande som Mushroom Bay, Jungut og Dream Beach er der størst udvalg af restauranter.
Snorkling fra stranden er bedst ved Mushroom Bay eller fra nordkysten ud for mangroven.
Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.