Gili Islands

Ved indsejlingen til disse tre paradisøer bliver de fleste åndeløse

Kridhvidt pulversand omkranset af et lysende turkisblåt hav, farvestrålende fisk, et stort antal havskildpadder og en skøn afslappet atmosfære.

Gili Islands

Gili Trawangan, Gili Meno og Gili Air byder på hver deres version af tropisk paradis-stemning – og deres nærhed til Bali og Lombok, gør dem oplagte at kombinere med én af de to.

De fleste sætter kurs mod Gili Trawangan, hvor man finder et godt udvalg af hoteller, restauranter, barer og små butikker. Så er du mest til veludstyrede resorts af høj standard skal du primært kigge i retning af Trawangan.

Gili Meno og Gili Air er roligere versioner af Trawangan.
Meno er for dem, der søger fuldkommen fred og ro og for dem der søger et romantisk getaway helt uden forstyrrelser på en billedskøn strand.

Gili Air er en behagelig mellemting mellem livlige Gili Trawangan og ekstremt tilbagelænede Gili Meno. Her hænger man ud på restauranterne og i dykkerklubben over en Bintang øl om aftenen. Stemningen imødekommende – og lidt hippieagtig.
Læs mere
per side

2 Items

Øhop til Bali og Gili

Oplev 3 vildt forskellige rejsemål på denne øhoprejse: Ubud, højlandet på Bali, koraløerne Gili Air / Gili Trawangen og feriebyen Sanur på Bali. Her venter vulkaner og rismarker, koraller og azurblåt hav og de bedste, uberørte strande i Indonesien

  • Individuel afrejsedag
  • 16 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København, Aalborg eller Billund
Fra 16.498,- DKK
Kombinationsrejse til Singapore og Indonesien

En fantastisk kombinationsrejse. Tag med og oplev arkitektoniske bygningsværker, golde vulkanlandskaber, kulturelle fortællinger og ikke mindst hvide sandstrande med havets univers som nabo.

  • Individuel afrejsedag
  • 15 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København, Aalborg eller Billund
Pris på forespørgsel

Gili-øerne hører til blandt de bedste steder i verden, når man vil snorkle og dykke med havskildpadder. Disse kan opleves ved alle tre øer. På både Gili Meno og Gili Trawangan kan man besøge havskildpadde-udklækningstationer, hvis man gerne vil helt tæt på fascinerende dyr.

Gili øernes popularitet har været stærkt stigende de seneste år. Og det forstår man til fulde. Her finder du en tropisk paradisø-stemning blottet for generende elementer som larm fra motorkøretøjer eller omflakkende vilde hunde. Disse er nemlig helt fraværende på alle tre øer, hvor al transport på charmerende vis foregår med hestevogn – eller til fods.

Ved ankomst til Gili øerne kan man vælge at gå til hotellet eller tage en hestevogn. Der kan ikke reserveres transport hjemmefra.