Dansk rejseleder

Grupperejser med dansktalende rejseleder

Er du til store kulturelle oplevelser, fabelagtig historiefortælling samt spændende nye bekendtskaber, når du rejser...? Så er en grupperejse med dansktalende rejseleder formentlig noget for dig.

Grupperejser

Vi tilbyder grupperejser til mange forskellige destinationer, hvor du rejser i selskab med din rejseleder samt en gruppe af ligesindede, der gerne vil opleve den samme destination som dig. Læs mere om mulighederne nedenfor og book din rejse i dag.

Vi er specialister indenfor dette felt - og kan tilbyde spændende grupperejser, med nøje udvalgte rejseledere, der hver især kan bidrage med stor viden.

Oftest har vores grupperejser mellem 15 og 25 deltagere - hermed sikrer vi den bedste oplevelse - altså ingen kæmpe grupper, hvor man ikke får det optimale udbytte. For eksakt deltagerantal, da tjek det specifikke rejseprogram.

Bemærk, at der også er mulighed for at booke rundrejser med engelsktalende guide. De fleste af disse har opstart hver dag - og er et alternativ til dig, der f.eks. ikke har mulighed for at rejse på én de nedenstående datoer.

Vi hos Top Tours er specialister indenfor dette felt. Vi har mange års erfaring og kender vores destinationer rigtig godt, så du altid kan føle dig i gode hænder og kan få det optimale udbytte af din rejse, uanset hvor turen går hen næste gang.
Vi tilbyder spændende grupperejser med nøje udvalgte rejseledere, der især kan bidrage med stor viden om henholdsvis Thailand, Indien, Borneo, Bali, Vietnam, Cambodia, Cuba og Mexico.
Hvor drømmer du om at rejse hen? Tag på grupperejse, og få oplevelser for livet, som du vil mindes igen og igen, når du atter sidder hjemme i Danmark, og hverdagen kalder. 

Læs mere
per side

7 Items

Kunstneriske Ubud - Javas vulkaner - Badeferie på Legian Beach - Garanteret afrejse

På denne rundrejse vil du finde roen i Balis kulturelle hjerte Ubud og blive betaget af uberørt jungle samt udsigten fra toppen af vulkaner på Java, hvorefter der venter smukke udsigter fra Legian Beach.  

 • 7 afrejser
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 15.998,- DKK
30.september-02.oktober 2022

Oplev et fantastisk Formel 1-løb i den travle storby Singapore. En 5 kilometer lang bane der bliver fejret med fest og farver. Vi samler danske tilskuere så vi kan fejre Kevin Magnussen med danske farver.


***Kun på forespørgsel da pladserne er udsolgt men vi undersøger om ekstra pladser er muligt***

 • 1 afrejse
 • 3 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 2.495,- DKK
Løbsdato 2. oktober 2022

UDSOLGT - Forespørg eventuelt på venteliste

Oplev et fantastisk Formel 1-løb i den travle storby Singapore. En 5 kilometer lang bane der bliver fejret med fest og farver. Kombiner motorsports oplevelser i verdensklasse med et fantastisk rejsemål.

***Kun på forespørgsel da løbet er udsolgt men vi undersøger om ekstra pladser er muligt***

 • Ingen dato sat
 • 3 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel
Løbsdato 10. juli 2022

Østrig er tilbage på Formel 1 kalenderen. De har været med i Formel 1 af flere omgange. Banen har i teorien været den samme, men den første bane var Österreichring. 
Østrigs Grand Prix 2022 er desværre udsolgt
Vi har pt ledige pladser til bl.a. Holland, Monza, Singapore og Abu Dhabi

 • Individuel afrejsedag
 • 4 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Pris på forespørgsel
Nordgående sejlads fra Bergen til Kirkenes

Jagt nordlyset med Hurtigruten på verdens smukkeste sørejse. Inkl. i prisen er et besøg til Nidarosdomen i Trondheim, Ishavskatedralen i Tromsø og Europas nordligste fastlandspunkt ved Nordkap. 

 • 1 afrejse
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 12.998,- DKK
Arktisk nordlyseventyr

Tag med på en uforglemmelig arktisk rejse til den norske øgruppe Svalbard, hvor vilde vintereventyr venter i mørket. Udover jagten på nordlyset er tre spændende udflugter også inkluderet i rejsen.

 • 2 afrejser
 • 4 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 10.998,- DKK
Sydgående sejlads fra Kirkenes til Bergen

Tag med på et arktisk eventyr fra Kirkenes til Bergen ombord på et af Hurtigrutens ekspeditionsskibe i jagten på det magiske nordlys. Rejsen er med fly tur/retur og dansk rejseleder. 

 • 3 afrejser
 • 6 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 7.998,- DKK

Du kan rejse alene, eller du kan tage familie og venner med på tur. Alle vores rundrejser med dansktalende rejseleder har mellem 8 og 35 deltagere, og dermed sikrer vi den bedste oplevelse med god tid til fordybelse og spørgsmål til de enkelte seværdigheder, vi kommer forbi på vores vej. Her rejser vi således ikke i kæmpe grupper, hvor der ikke er tid og plads til at få det optimale udbytte af opholdet. I stedet har vi sørget for et afslappende miljø, hvor du også i høj grad har mulighed for at tage rejsen i dit eget tempo.

Udover vores tilbud om grupperejser med dansk rejseleder er det også muligt at booke rejser med engelsktalende guide. De fleste af disse rundrejser har opstart på daglig basis, og en rejse med engelsktalende rejseleder er et godt alternativ til dig, der eksempelvis ikke har mulighed for at rejse på en af de nedenstående datoer med dansk rejseleder. 

Vores grupperejser kan tage dig vidt og bredt rundt i verden, og tænker du, at en grupperejse kunne være noget for dig, skal du endelig ikke holde dig tilbage. Det er skønt at rejse – og specielt sammen med andre, der deler din rejseglæde, og som du kan være fælles om de mange unikke oplevelser med. Det er noget ganske særligt at kunne se tilbage på en god rejse efterfølgende og mindes de særlige øjeblikke i selskab med dem, du har rejst sammen med. Hvem ved – måske det ikke bliver jeres sidste rejse sammen?