Candidasa (Bali)

Tilbagelænede dage i rolige, charmerende Candidasa

Oplev øskysten og læg vejen forbi billedskønne risterrasser, livlige små landsbyer og besøg f.eks. vandtemplet Taman Tirta Gangga.

Candidasa

Dagene i Candidasa kan fordrives med hyggelige gåture, med snorkling langs et fortrinligt koralrev samt med atmosfærefyldte aftener på én af Candidasas gode restauranter.

Candidasa er indgangsporten til den autentiske, smukke og usminkede østkyst. I firserne skulle Candidasa have været Balis turistby nummer 1, men i sin iver efter at få flere turister til byen, blev store dele af stranden ødelagt. Stranden er heldigvis ved at komme sig – og det samme er en stor del af Candidasas oprindelige selvtillid og charme. Candidasa var og er et perfekt udgangspunkt for at udforske det uspolerede Bali. Brug evt. 3-4 dage i byen, få store snorkeloplevelser direkte fra stranden, læs en god bog, mærk byens dejlige atmosfære – og kom helt ned i gear.
Læs mere
Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.

Byen har et rigtig godt udvalg af indkvartering. Her kan du finde alt; lige fra små charmerende familieejede bungalows til store 5 stjernede resorts. Byen har ligeledes fået et par rigtig gode restauranter i løbet af de seneste år. Candidasa er på vej tilbage som en af Balis populære byer. Og vi kan anbefale at inkludere den som en del af din rejse rundt på Bali.