Amed (Bali)

Her kan du opleve relativ u-turistede områder

Amed er et område på den indonesiske ø Bali, hvori flere mindre lokale landsbyer er beliggende. Her kan du opleve relativ u-turistede områder og få et indblik i det traditionelle Bali og folkets levevis. 

Amed

Fiskeri, dykning og snorkling er også oplagt i de smukke omgivelser samt besøg på markeder. Fredelige charmerende fiskerlandsbyer, fine koralrev og fremragende dykning.

Oplev området Amed – og den østlige- og relativt u-turistede del af Bali. Fra denne hyggelige tilbagelænede del af øen har du let adgang til at bestige vulkanen Gunung Agung, til at snorkle eller dykke ved skibsvraget Tulamben samt til at opleve ægte balinesisk levevis, når det er bedst.

Amed er egentlig betegnelsen for en samling mindre lokale landsbyer: Lipah, Jemeluk, Bunutan, og Amed. Selve landsbyen ved navn Amed er den mest livllige af de ovenstående og desto længere østpå du kommer, jo mere rolige bliver byerne i Amed området.

Læs mere
per side

1 Item

Øhop til Bali og Gili

Oplev 3 vildt forskellige rejsemål på denne øhoprejse: Ubud, højlandet på Bali, koraløerne Gili Air / Gili Trawangen og feriebyen Sanur på Bali. Her venter vulkaner og rismarker, koraller og azurblåt hav og de bedste, uberørte strande i Indonesien

  • Individuel afrejsedag
  • 16 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København, Aalborg eller Billund
Fra 16.498,- DKK

Amed er mest kendt for sin tilbagelænede atmosfære, sine betagende udsigtspunkter og sin farverige dykning og snorkling. Snorkelentusiaster kan f.eks. se frem til det fine koralrev foran Coral View Villas, Coral Reef Garden ved Jemeluk samt til at snorkle omkring Det Japanske Vrag ved Banyuing. Og har du fået blod på tanden til mere vrag-snorkling- eller dykning, så ligger Balis mest kendte skibsvrag, USS Liberty, i landsbyen Tulamben kun cirka en halv times kørsel fra Amed. Dette vrag er ganske velegnet for snorklere, eftersom vraget ligger blot 20 meter fra stranden og eftersom den øverste del af vraget ligger tæt på overfladen. De fleste dykkere bliver også meget begejstrede her, da USS Liberty er let tilgængeligt, og da der er fin adgang til store dele af skibet.

Oplev det lokale liv ved natmarkedet Pasar Malam ved Culik. Her kan du opleve de lokale gøre deres indkøb og du kan f.eks. købe et stort antal farverige eksotiske frugter, du ikke vidste eksisterede.

Er du nysgerrig på endnu mere lokalt landsbyliv kan du tage nogle af stierne inde i landet og opleve de små landsbysamfund med de imødekommende øst-balinesere – og du kan lade dig imponere over de betagende udsigter fra det bakkede terræn, eller lade dig køle ned i et par af områdets smukke vandfald.

For dig der elsker at fiske, er der også gode muligheder for at arrangere en fisketur på en lokal fiskebåd i området. Bemærk, at det er ikke ualmindeligt her at trække en kæmpe tun i land i ny og næ.

Amed er for dem, der gerne vil opleve det relativt uspolerede Bali og som f.eks. ønsker store naturoplevelser og en skøn tilbagelænet atmosfære.