Barbados

I det Caribiske hav ligger drømme-øen Barbados

Rejser til Barbados byder på sol, salt bade, superlækre strande og en vidunderlig farvepragt. Her er eksotiske steder, en spændende historie, et rigt udbud af kultur, sport og aktiviteter. 

Barbados

Havet omkring Barbados er noget af det mest klare i verden og derfor perfekt til dykning og snorkling, hvor I kan se koralrev, farvestrålende fisk og skibsvrag på havbunden – samt alle former for anden vandsport. Øen har nogle af de bedste golfbaner i Caribien, hvis I elsker at spille golf. Befolkningen er venlig og klimaet er behageligt året rundt. Barbados en perle i det caribiske øhav.

Barbados har omtrent samme størrelse som Bornholm og fordelt rundt omkring på øen ligger syv småbyer samt den noget større Bridgetown, som er hovedstaden. Naturen er varieret – og folkelivet ligeledes. Befolkningen er helt tilbagelænet på den der afslappede caribiske måde og med en god sans for humor. 

Læs mere
Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.

Inde på Barbados er øen overvejende flad med kun et par blidt bølgende bakker mod nord. Der er flere kalkstens-grotter, som er værd at udforske på en tur rundt på øen, hvor der ligger små bassiner og vandløb med det klareste vand, og som er en fryd at tage et forfriskende dyp i, hvis I er blevet lidt svedt i varmen. Den mest berømte af dem er Harrison’s Cave, der også er den nemmest tilgængelige, og som faktisk er Barbados’ mest populære turistattraktion i dag. Det er en underjordisk grotte med små vandfald, naturlige pools og drypsten. Her er en sporvogn, der kører jer igennem grotten, hvor I kan hoppe af og på bestemte steder i hulen.

På vestkysten finder man de rolige og lækre strande med det turkisblå vand. Speightstown og Holetown og sydkysten fra St. Lawrence Gap til Bridgetown er stederne, hvis man ønsker et varieret udvalg af aktiviteter.

Og når solen går ned, vågner Barbados rigtigt - gå ikke glip af nogle af de bedste bands i Caribien, der med inciterende Calypso-musik kan få enhver bænkevarmer op af stolen.

Tag på en rejse til Barbados, det fortryder I ikke.