Sihanoukville

Sihanoukville er Cambodias mest populære strandområde

Sihanoukville er Cambodias førende strandområde, og et perfekt sted at afslutte sin Cambodia rundrejse. Der er 230 kilometer fra Phnom Penh til Sihanoukville og den tur tager mellem tre og fire timer.

Lange hvide sandstrande

Lange hvide sandstrande og det klare varme vand i den Thailandske Golf kombineret med en afslappet atmosfære, gør byen til et dejligt tropisk idyl. Sihanoukville blev bygget sidst i 1950erne som havneby, så den er nyere end de fleste provinsbyer i Cambodia. I dag er den lige så meget badeby som havneby og der kommer både udenlandske turister og lokale weekendbesøgende.

Det er naturligvis også en mulighed at slappe af i en liggestol med en frisk ananas, bade lidt og bare nyde livet. Om aftenen kan man benytte lejligheden til at spise alt godt fra havet. Friske hummere, krabber og fisk fås på de små restauranter langs stranden.

Sihanoukville er Cambodias mest populære strandområde. Rejs til Sihanoukville og nyd en afslappende ferie. Top Tours hjælper med at planlægge din drømmeferie. Se meget mere om de mange muligheder lige her!

Læs mere
Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.

Ellers kan I tage på tur til Ream Nationalparken hvor I kommer ud i mangrove sumpen, besøge en peberfarm og ser den lokale flora og fauna. Der er sightseeing ture i Sihanoukville og omegn hvor I bl.a. besøger fiskerlandsbyen eller måske vil en tur til Ream bjerget, kendt for meditation, give jeres rejse en spirituel oplevelse.