Siem Reap

Siem Reap er indgangen til de gamle tempelruiner

Siem Reap er indgangen til tempelruinerne fra det tusinde år gamle Khmer Imperium. De oprindelige tempelbyer blev bygget af en række Khmerkonger mellem år 800-1200 for derefter at ligge gemt og glemt i junglen i hundredevis af år.

Siem Reap

Det mest berømte af alle templer i Angkors mægtige tempelby er Angkor Wat. Templets karakteristiske fem tårne er afbilledet på det cambodianske flag og mesterværket fra det 12. århundrede anses for at være et førsteklasses eksempel på klassisk Khmer kunst og arkitektur.

Angkor Thom var det 12. århundredes antikke hovedstad. Her opleves det fantastiske Bayon Tempel, enestående for dets 54 tårne dekoreret med mere end 200 smilende kæmpeansigter. I tempelbyen er der templer nok til rigtig mange dages udflugter. For de fleste er et ophold på 3 dage/ 2 nætter tilstrækkeligt.

Siem Reap er indgangen til de gamle tempelruiner fra det tusinde år gamle Khmer Imperium. Udforsk de historiske skatte ved Siem Reap i Cambodia. Top Tours giver gode tilbud på pakkerejser og du har mulighed for selv at komme med ønsker til planlægningen. Se meget mere her!

Læs mere
Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.

Siem Reap er en hyggelig by med gode shoppingmuligheder og restauranter, og så kan man ellers bare suge de mange indtryk til sig. Der er også udflugtsmuligheder til den flydende landsby Chong Khneas, 10 km syd for Siem Reap.

Man kan flyve til Siem Reap fra Singapore, Danang, Bangkok og Phnom Penh, og det er også muligt at komme overland begge steder fra.