Phnom Penh

En stemningsfuld by med en tankevækkende historie

En by der arbejder hårdt på at komme på fode efter Pol Pots rædselsregime. Der bor omkring 1 million mennesker i byen, hvor de tre floder Mekong, Bassac og Tonle Sap mødes.

Cambodias hovedstad

Byen har en behagelig størrelse, så man snildt kan bevæge sig rundt til fods. Se kongepaladset med de flotte tagmosaikker og den fantastiske “Sølv Pagode”, Frihedsmonumentet og Nationalmuseet med de smukke spir og den store samling af Khmer kunst.

Gå på marked og gør nogle spændende og sjove fund og nyd det pulserende liv med noget koldt at drikke på en af byens cafeer.

Med en rejse til Phnom Penh kan du opleve en pulserende storby med masser af markeder og cafeer. Yderligere har Phnom Penh en tankevækkende historie og du kan opleve både de smukke momenter og de dystre historiske områder. Det er også her de tre floder Mekong, Bassac og Tonle Sap mødes. Book her!

Læs mere
Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.

Phnom Penh har mange smukke bygninger i fransk kolonistil og er på mange måder en yderst charmerende by. Der er dog også en mørkere side, nemlig de forfærdelige steder, hvor Khmer Rouge torturerede og myrdede alle der kom dem på tværs. Det er en barsk oplevelse at se det berygtede Tuol Sleng Museum, en tidligere skole der under De Røde Khmerer blev det største tortursted i landet.

Uden for byen ligger ”Killing Fields”, hvor mange af de torturerede fandt deres endeligt. Et besøg i Phnom Penh er en stor og tankevækkende oplevelse.