Loading...

Western Australia (Perth)

Australiens største delstat, med både den øde Outback og små hyggelige byer langs Det Indiske Oceans kyst.

Perth

op Tours hjælper med at planlægge ferien, så den bliver lige som du ønsker! Perth er det vestlige Australiens samlingspunkt. Trods den lange vej, er området klart et besøg værd. Western Australia er Australiens største delstat, hvilket også gør, at du kan opleve meget varieret natur samt store klima.

En tur til Western Australia (der er på størrelse med Vesteuropa) er en kæmpeoplevelse med mange store seværdigheder.
Her handler det om eventyr, sol og storslående naturoplevelser. Her kan du dykke med verdens største fisk, hvalhajen, snorkle med store rokker og svømme med delfiner. 
Du kan tage på tur i outbacken og opleve Wave Rock, Bungle Bungle og sove under stjernerne i den enorme røde ørken. Du kan opleve historiske guldgraverbyer, vindistrikter i verdensklasse og storbyen Perth med god stemning og afslappet livsstil. Her er noget for enhver. 

Klimaet i Western Australia varierer lige så meget som landskabet, fra det tropiske nord til det tempererede syd og indbyder til besøg året rundt.

View as Grid List

1 Item

per side
Kør-selv-rejse i Australien

Tag på en oplevelsesrig rejse i den største delstat i Australien. Gør stop i Australiens fantastiske nationalparker, såsom Kalbarri National park, eller kom helt tæt på rokker, skildpadder eller hvalhajer ved Ningaloo Reef.

  • Ingen dato sat
  • 16 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra København
Pris på forespørgsel