Loading...

Victoria (Melbourne)

Her finder du alt fra sneklædte bjerge, over dramatiske kyststrækninger til nationalparker med et fantastisk dyreliv.

Melbourne

Melbourne er hovedstaden i Victoria - Australiens mindste stat. Top Tours tilbyder pakkerejser og rundrejser til dette skønne område. Her kan du opleve et klima, som følger årets fire årstider og både byder på sneklædte bjerge og varme kyststrækninger. Top Tours hjælper dig med at planlægge rejsen.

Victoria er den mindste stat i Australien, men samtidig den tættest befolkede. Staten dækker godt 227.600 km2 (ca. 5 gange så stort som Danmark) og her lever ca. 4,7 millioner mennesker.

Victoria byder på alt fra pulserende storbyliv i hovedstaden Melbourne til fantastisk surfing ved de storslående kyststrækninger og "bushwalking" i højlandet.

Det er her man finder den imponerende kyststrækning Great Ocean Road med utrolige klippeformationer som "De 12 apostle".

Klimaet er tempereret med fire forskellige årstider. Generelt er de sydlige kyststrækninger varme og de nordlige alpine områder køligere og våde.

View as Grid List

1 Item

per side
Kombinationsrejse i Australien og Phuket

Oplev friheden med 10 dages billeje fra Melbourne til Sydney. Gør fx stop i Lakes Entrance, Batemans Bay og Jervis Bay. Efter en oplevelsesrig rejse i Australien slutter jeres ferie med badeferie på Phuket.

  • Individuel afrejsedag
  • 21 nætter
  • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
    Fly fra CPH, Aalborg eller Billund
Pris på forespørgsel