Tasmanien

Tasmanien er en Ø-stat med fantastiske landskaber - fra smukke lavendelmarker til majestætiske bjerge.

Tasmanien

Med Top Tours kan du få en rejse til Tasmanien, som lige præcis opfylder de ønsker, som du har. Lad os hjælpe dig med at planlægge drømmerejsen til ø-staten, hvor de smukke naturparker og -områder er et 'must-see'. Tasmanien er uden tvivl for naturelskere! Se vores mange muligheder og tilbud lige her.

Tasmanien er Australiens eneste ø-stat og ligger ca. 200 km fra det australske fastland. I daglig tale kaldes øen for "Tassie", og her findes blandt andet den gamle fængselsby Port Arthur, der i årene 1830-77 var en af de mest berygtede for engelske straffefanger. 

Tasmanien er mere end halvanden gang så stor som Danmark, men der bor kun 500.000 mennesker, de fleste på nord- og østkysten. Områderne langs kysten ved og omkring Launceston og Hobart er utrolig smukke.
Nordkysten har imponerende sandstrande med smukke klitter, mens naturen er barsk på østkysten, hvor vind og vejr har sat sine særprægede spor på naturen. Ved "Devils Kitchen" har havet gnavet sig langt ind i klippen og efterladt et vældigt hul.
Store dele af Tasmanien ligger stadig uberørt hen, hvor naturen er bidsk og vildnisset grønt. Det er en ubeskrivelig oplevelse at besøge Cradle Mountain, Lake St. Clair og Soutwest National Park, som udgør næsten hele den syd- og vestlige del af øen. Der findes mange afmærkede vandrestier, og er man naturelsker og til vandreture, så er Tasmanien stedet.

Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.