Sydney & New South Wales

Millionbyen Sydney, Blue Mountains, vindistrikter og nationalparker

Rejs til Sydney med Top Tours! Oplev Operahuset og Harbour Bridge samt meget mere. Stranden Bondi Beach tiltrækker også både mange turister og lokale, som gerne vil nyde solskinnet i smukke omgivelser.

Sydney og New South Wales

Rejs til Sydney med Top Tours! Oplev Operahuset og Harbour Bridge samt meget mere. Stranden Bondi Beach tiltrækker også både mange turister og lokale, som gerne vil nyde solskinnet i smukke omgivelser. Sydney er Australiens største by - beliggende i delstaten New South Wales. Læs mere her!

Vi skræddersyer din rejse til Australien.

Sydney har ca. 4 mio. indbyggere og er Australiens største by. De fleste kender til de store seværdigheder i byen, nemlig Operahuset og Harbour Bridge. Derudover skal bl.a. nævnes The Rocks, hvor straffefangerne for 200 år siden blev landsat, den smukke botaniske have og Darling Harbour.
Den charmerende millionby byder på storby-shopping og historiske seværdigheder og masser af gode spisesteder. 
Se byen fra vandsiden med havnerundfarten og hvis du får nok af metropolens pulserende liv, har omegnen af Sydney masser at byde på.

De populære strande Manly og Bondi er nemt tilgængelige og en tur til Blue Mountains er en fantastisk naturoplevelse. Og for de vininteresserede er en vinsmagningstur til Hunter Valley et must.
I Sydney tilbyder vi alle former for hotelkategorier samt en masse spændende udflugter.

New South Wales er meget andet end Sydney og omegn. Her er fantastiske naturoplevelser og muligheder for vandreture i nationalparkerne der huses af bjergkæden Great Dividing Range.
Tag toget Indian Pacific og få nogle store outback oplevelser i minebyen Broken Hill og oplev månelandskabet i Mungo National Park. Tag på whitewater rafting på Murray River og besøg Port Macquarie med de gamle bygninger fra kolonitiden samt de smukke kyststrækninger. Byron Bay er en god base for ture ind i landet og områdets tropiske strande hører til Australiens smukkeste.

Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.