South Australia (Adelaide)

Enestående dyreliv på Kangaroo Island, fantastiske vindistrikter og smukke bjerge gemmer sig i Adelaide i South Australia. South Australia huser 1,6 mio. indbyggere, hvilket er omkring 10% af den australske befolkning. Staten strækker sig fra sydkysten og langt ud i den golde og tørre outback.

Adelaide

Adelaide tilbyder dig en masse muligheder! Hovedstaden er beliggende i det sydlige Australien og har en masse seværdige attraktioner i nærheden. Top Tours hjælper med at planlægge den helt rigtige rejse - efter dine ønsker og behov! Læs meget mere om tilbuddene her!

South Australia er kendt for en imponerende række af naturattraktioner som de overvældende smukke Flinders Ranges, vinområderne ved Barossa Valley, den øde outback og ikke mindst Australiens egen Galapagos - Kangaroo Island.
Hovedstaden Adelaide er et fint sted at begynde eller ende sin ferie i Australien, da mange af statens attraktioner ligger forholdsvis tæt på byen.

I det hele taget er South Australia en perfekt kør-selv destination med mange gode ruter inden for staten, desuden ligger Adelaide på Explorers Way - ruten der går fra Darwin via Alice Springs (toget The Ghan kører også den rute), Great Ocean Road går fra Melbourne til Adelaide, og så kan man køre over the Nullabor Plains til Perth.

Oplev unikke Adelaide
Adelaide er den femtestørste by i Australien, og med et indbyggertal der er lidt højere end Københavns, giver det sig selv, at der i Adelaide er rigtig meget at komme efter. I byen er der et mildt klima året rundt, men vil du gerne have høje temperaturer, skal du satse på at besøge byen et sted imellem november og april. Byen ligger smukt placeret imellem hav og bjerge, og er derfor et enestående syn i sig selv, hvis blot du giver dig tid til at slentre en tur langs kysten og i gaderne. 

Byen rummer flere grønne parker, hvor det er muligt at slå sig ned og nyde solens stråler og parkens planteliv. Slår du vejen forbi Botanical Garden, kan du opleve oaser af sjældne og farverige planter. Derudover er parken udstyret med nogle imponerende drivhuse i et helt specielt design.

Der er ingen tvivl om, at når du har taget vejen helt til Adelaide, så skal der tankes op på oplevelseskontoen. Tag turen ud til Kangaroo Island, hvor du finder en sand naturperle, og hvor du kan nyde synet af enestående klippeblokke, ørkenlandskaber og sælkolonier, men hvor det også er muligt at nyde livet på en af de smukke badestrande, der kun er tilgængelige igennem fantastiske grotter. Her hersker desuden et rigt dyreliv, og det er derfor muligt at stifte bekendtskab med både pelikaner, koalabjørne og sæler – og naturligvis kænguruer.

Vild med mad og vin?
Hvis du sætter pris på en god vin, så er der rigtig meget, du kan glæde dig til i Adelaide. Byen er omkranset af betagende vinmarker, hvor du blandt andet kan besøge både Barossa Valley og McLaren Valley. Her kan du opleve lokal vinsmagning, spise en lækker frokost og få en guidet rundtur, hvor du kan blive meget klogere på historien bag de mange vine og vingårde. Vin er der rigtig meget at komme efter i Adelaide og omegn, men det er naturligvis også muligt at nyde udsøgte middage rundt omkring i byen. Vil du gerne spise din middag over en unik udsigt, kan du langs havnefronten vælge imellem en lang række spændende barer og restauranter.

Outdoor-aktiviteter i Adelaide
Er du til action og adventure, kan du stole på, Adelaide også her vil leve op til dine forventninger. Du kan tage på en mountainbike-tur der tager dig forbi de smukke vinmarker og storslåede landskaber, eller du kan vælge en tur op og ned ad Mount Lofty, der med sikkerhed vil give dig sved på panden i mere end én forstand. Hvis du er mere til vandsport, kan du hoppe i en kajak, der tager dig ud på dybt vand, hvor du kan være heldig at sejle op og ned ad drillesyge delfiner. For ægte adrenalin-junkies er der rig mulighed for skydiving. Australien er kendt for at være et af de bedste steder i verden for netop den slags, så hvis det er noget, du længe har overvejet, skal du helt sikkert gøre det på din tur til Adelaide. 

Har du endnu ikke besøgt eventyrlige Australien og Adelaide, så har du nu en enestående chance her hos Top Tours. Vi ved alt om, hvad der skal opleves på denne tur, og i samarbejde med os kan du få skræddersyet en tur, der perfekt matcher dine ønsker og drømme. Har du lyst til at kombinere din rejse til Adelaide med andre byer eller destinationer, så sørger vi med glæde for, at det kan lade sig gøre. Kontakt en af vores dygtige medarbejdere i dag. Vi sidder klar til at tage imod dit opkald. 

Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.