Northern Territory & Ayers Rock

Fra de frodige, grønne områder i "The Top End" til den røde tørre ørken i outbacken.

Northern Territory & Ayers Rock

Rejs til Northern Territory og Ayers Rock i Australien, hvor du kan udforske den pompøse natur - fra tropisk klima til øde ørken. Tag på tur i national parker og se det populære Ayers Rock, beliggende i Australiens såkaldte 'Red Center'. Det er omgivelser, som skal opleves! Læs meget mere her

Dramatiske naturscenerier venter.
Vi skræddersyer gerne din rejse til Australien.

Northern Territory byder på alt, hvad man kan ønske af kultur- og naturoplevelser fra "The Top End" i nord til "Red Center" i det centrale Australien, hvor man finder alt fra den øde røde ørken til frodig grøn skov. 

"The Top End" er området omkring Darwin, og omfatter Kakadu National Park, Kathrine Gorge og Lichtfield National Park. Klimaet er tropisk, og det bedste tidspunkt at besøge disse områder på er fra marts til november. 

"Red Center" omfatter seværdigheder af verdensformat som Ayers Rock, The Olgas og Kings Canyon. Klimaet er tørt og varmt med næsten ingen nedbør. Interesserer man sig for aboriginkultur er Northern Territory stedet, hvor man kan se flere tusinde år gamle hulemalerier, høre historier fortalt af aboriginere, få et indblik i hvordan de lever og levede, samt få demonstreret kunsten i spyd og boomerangkast.

Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.