Værd at vide om motionscykling

Loading...

Thailand FAQ
Hvornår er det bedst at rejse til Thailand?

Fra november til april vil du opleve mindst regn, bortset fra på de sydligste øer, som har regntid fra midt oktober til start februar. I sommerperioden anbefaler vi ferier på den østlige side af Thailand.

Hvor lang tid tager det at flyve til Thailand?

Det tager ca. 10 timer og 35 minutter at flyve fra Kastrup Lufthavn i Danmark til Bangkok Lufthavn i Thailand.

Hvor varmt er der i Thailand?

Hele året ligger temperaturen på 25-35 grader, med de varmeste måneder fra marts til maj.
I det nordlige Thailand vil vejret være køligere.

Er der visumkrav når man rejser til Thailand?

Der er ikke visumkrav for danske statsborgere. I får 30 dages gratis turistvisum ved ankomst i Thailand. Dog skal dit pas skal være gyldigt i minimum 6 måneder efter hjemrejse.

Hvilken valuta bruger man i Thailand?

I Thailand benytter man den lokale valuta: thailandske baht (THB). Det er muligt at medbringe amerikanske dollars (USD) eller euros (EUR), som du kan veksle, når du ankommer.

View all
Maldiverne FAQ
Hvornår skal jeg rejse til Maldiverne?

Vejret er bedst i perioden december til maj, hvor der ikke er regnsæson.

Hvad kan man lave på Maldiverne?

Maldiverne lægger op til afslapning og et hav af vandaktiviteter som dykning, snorkling, øhop eller paddleboarding.

Hvor lang tid tager det at flyve til Maldiverne?

Flyvetiden fra Danmark til Maldiverne er cirka 10 timer.

Hvad er klokken på Maldiverne?

Ved sommertid er der +3 timer, og ved vintertid er der +4 timers tidsforskel. På de forskellige øer er der Island Time, hvor tiden er en time længere fremme end i hovedstaden Malé for at udnytte dagslyset.

Hvordan kommer man til Maldiverne?

Man flyver til den internationale lufthavn i hovedstaden Malé, som er sin egen ø. Hvis man skal til en anden ø, bliver man transporteret videre med enten båd eller vandflyver.

View all
Mauritius FAQ
Hvad kan man lave på Mauritius?

Mauritius er bedst kendt for sine strande med det safirblå vand og pudrede sand. Her er plads til både solbadning samt snorkling og dykning i det farverige koralrev. Er du til natur, vandfald og botanik, har øen også ideelle vandremuligheder.

Hvordan er vejret på Mauritius?

Mauritius har et subtropisk klima, hvilket betyder, det er varmt og fugtigt året rundt. Temperaturen er mellem 24 og 32 grader. I sommermånederne (november til april) kan du opleve tropiske storme og kraftige regnskyl – ofte er disse dog hurtigt overstået.

Kræver det visum at rejse til Mauritius?

Det kræver ikke visum at rejse på ferie til Mauritius. Danske statsborgere kan være der i op til 30 dage. Pas skal dog være gyldigt minimum 6 måneder efter hjemkomstdato.

Hvor lang tid tager det at rejse til Mauritius?

Fra Københavns Lufthavn (CPH) til Mauritius Lufthavn (MRU) tager det ca. 12 timer og 40 minutter. Turen er dog ofte med mellemlanding i Dubai, og flyvetiden vil med mellemlanding være ca. 13 timer og 10 minutter.

Kræver det vaccine at rejse til Mauritius?

Kontakt egen læge eller et autoriseret vaccinationscenter for gældende vaccinationsregler.

View all
Zanzibar FAQ
Hvornår skal man rejse til Zanzibar, og hvordan er vejret?

Hvis du rejser til Zanzibar på strandferie og ønsker det bedste vejr, er det bedst at rejse i månederne juni til oktober. Zanzibar har et tropisk og behageligt klima hele året med en gennemsnitstemperatur på cirka 27 grader.

Hvad skal man lave på Zanzibar?

På en ferie på Zanzibar kan du opleve Stone Town, lade dig betage af de flotte strande og nyde den lækre mad. I kan gå lange ture og nyde de skønne omgivelser.

Hvor lang tid tager det at flyve til Zanzibar?

Det tager cirka 10 timer at flyve til Zanzibar fra Danmark.

Hvad er klokken på Zanzibar?

- Zanzibar er 1 time foran Danmark ved sommertid og 2 timer foran ved dansk vintertid. Du slipper dermed for et større jetlag.

Hvor ligger Zanzibar, og hvor stor er øen?

Zanzibar ligger cirka 50 km fra Tanzanias kyst og er derfor kategoriseret som Østafrika. Zanzibar er 2,461 km2 og er dermed på størrelse med Lolland-Falster eller 2/3 af Fyn.

Hvor skal man bo på Zanzibar?

Zanzibar har mange gode resorts og hoteller specielt på nordsiden af øen. Gå på opdagelse i vores udvalg af dejlige indkvarteringssteder på hjemmesiden.

View all
Bali FAQ
Hvordan er vejret på Bali?

Bali har tropisk klima, så der er varmt hele året. Temperaturen og luftfugtigheden er lavest i den tørre periode fra april til oktober. Fra november til marts kommer der heftige regnbyger, oftest sidst på dagen. Det er sjældent dagsregn.

Er der nogle vigtige begivenheder, jeg skal være opmærksom på, når jeg rejser til Bali?

Begivenheden Silent Day. På Dagen for tavshed overholder lokalbefolkningen strenge regler vedrørende tilbedelse og selvopofrelse.

Hvor skal man bo på Bali?

Bali har mange lækre byer, der alle er et besøg værd. Oplev fx Ubud, Sanur og Nusa Dua.

Hvad kan jeg lave på Gili-øerne?

Gili-øerne har meget at byde på, fx dykning, snorkling, surfing eller solbadning på de famøse strande. Gili-øerne forbindes også med yoga og havskilpadder.

Hvornår skal jeg flyve til Bali?

Hvis du ønsker en rejse udelukkende med sol, er det mest optimalt at rejse til Bali i april, maj, juni, juli, august og september. I den periode er der ca. 10 soltimer om dagen, og månederne er uden for regnsæsonen.

View all

Test
No Questions

Test1
No Questions