INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Luksus for hele familien

Luksusferie i Thailand

Stort udendørs badeland, gennemførte temaværelser og få meter til stranden. Tag hele familien med til familievenlige perle The Sands i Khao Lak og hold ferie i gennemførte luksuriøse omgivelser.

In stock
Travel Code
TH-LUX-65

Det kan du glæde dig til

Pak kufferten og tag på en uforglemmelig ferie til Thailands fantastiske omgivelser. På The Sands er der noget for hele familien – og der er masser af mulighed for at slippe dit indre barn løs sammen med dine børn. Højdepunktet på denne rejse er The Sands store udendørs vandland, hvor der er udsigt til latter og glade dage hele ferien igennem.

Udforsk Khao Lak, der gemmer på et hav af muligheder og sjove aktiviteter. Gå på opdagelse i de lokale gader eller drag på eventyr på områdets eksotiske øer. Mulighederne er uendelige.

Kort

Dagsprogram

Dag 1: Afrejse fra Danmark – ferien er begyndt

Du flyver en direkte rute med THAI Airways – fra Kastrup til Phuket. Ferien er i gang!

Dag 2: Ankomst til Phuket lufthavn

Ved ankomst til Phukets Lufthavn venter din chauffør på dig ved udgangshallen. Du bliver nu kørt til dit hotel, hvor en dejlig ferie i Thailands eksotiske omgivelser venter på dig. Køreturen tager omkring 1,5 time, hvor du i ro og mag kan læne dig tilbage og slappe af. Du bliver indkvarteret dit hotel, og ferien kan nu for alvor begynde.

Dag 3-13: Udforsk Khao Laks bounty strande

Nu er det helt store spørgsmål – hvad skal du lave på din ferie. Måske er det solsengen der kalder, måske drømmer du om at komme ud og udforske Khao Laks gader og strande – eller endnu bedre, en kombination af de to. Det er helt op til dig.

Khao Lak er kendt for at huse nogle af landets mest formidable nationalparker, og der er masser af muligheder for at kombinere din badeferie med spændende oplevelser og udflugter i området. Måske drømmer du om at besøge et elefantreservat i Khao Sok, undersøge livet under havets overflade på en snorkel tur eller noget helt tredje.

Det er din ferie, og er din drømmeferie at ligge vandret i en lækker solseng og nyde den thailandske varme, så gør du det. En af de skønne ting ved at holde ferie på et resort er, at du har alt hvad du har brug for på ét og samme sted. En massage, en tallerken fried rice, en kold øl – dit hotel står klar til at forkæle dig på allerbedste vis på din ferie.

Et af hotellets højdepunkter er det enorme udendørs vandland, hvor der helt sikkert kan blive brugt mange timer med sjov og ballade.

Dag 14: Hjemrejse

Efter en skøn og afslappende ferie i Khao Lak, er det nu tid til at vende snuden hjem mod Danmark. Du bliver hentet på dit hotel af en privat chauffør, som kører dig tilbage til Phuket lufthavn. Turen tager igen cirka 1,5 timer. Du flyver direkte tilbage til Kastrup med THAI Airways.

Dag 15: Hjemkomst

Du er i Kastrup kl. 06.35.

Indkvartering

På denne ferie har du base på det luksuriøse resort The Sands ★★★★★ , der med sine flotte, fem stjerner står klar til at gøre din ferie uforglemmelig.

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Send rejseforespørgsel

Luksus for hele familien
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Direkte flyrejser fra Kastrup til Phuket t/r – afrejse hver fredag kl 13.50, hjemkomt kl 06.35
  • 12 overnatninger på The Sands Khao Lak
  • Daglig morgenmad
  • Privat transfer fra lufthavn til hotel t/r

Tillæg:

  • Mulighed for at forlænge med 7 eller 14 ekstra dage
  • Mulighed for at opgradere til business class. kr 12000,- per person
  • Mulighed for at forlænge med 7 dage på Phuket

Gå til toppen af siden