INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Familieferie i Thailand - inkl. lommepenge

Familieferie i Thailand

Pak hele familien og se frem til en herlig ferie på et godt turistklassehotel i Phuket. Hotellet er yderst familievenligt og byder på god service og masser af børnevenlige faciliteter.

In stock
Travel Code
TH-FAM-34

Det kan du glæde dig til

Lange hvide paradisstrande, lækker thailandsk mad og fantastiske udflugtsmuligheder er bare nogle få af højdepunkterne på en rejse til Phuket. Thailands største ø er det oplagte rejsemål, når du drømmer om en på én gang afslappende og oplevelsesrig ferie med familien. 

Selvom Phuket gennem årene har været godt besøgt af turister, er her stadig masser at komme efter. Kalkstensklipper og grøn bevoksning tryllebinder øjnene, det krystalklare vand svaler kroppen, der er blevet opvarmet af solen, og udflugter til den thailandske jungle, omkringliggende øer eller orkidéfarme sikrer, at I aldrig keder jer.

Se frem til at bo på det dejlige Kata Seabreeze Resort, hvor der bestemt ikke mangler noget. Inkluderet i rejsen er 1.500 kr. per person, som I frit kan bruge i eksempelvis hotellets restaurant eller spaområde, så I ikke behøver at rende rundt med penge på jer.

Børnerabat for børn 2-11 år er kr. 1000 og beløbet fratrækkes når I når til siden hvor I indtaster navne og fødselsdatoer.

Kort

Indkvartering

På denne familieferie er I indkvarteret på det børnevenlige Kata Sea Breeze Resort . Hotellet har en hyggelig have, to store poolområder og er centralt placeret med kort gåafstand til Kata-stranden. 

Når I er 2 og 3 personer bor I på Seabreeze værelser (superior) og hvis I er 2 voksne og 2 børn (max 11 år) bor I på Seabreeze Bunk værelse med 1 dobbeltseng og 1 køjeseng til børn. Husk at børnerabat fratrækkes prisen efter at I har trykket bestil og indtaster navne på de rejsende. 

Vejr og klima

Vejr og klima

Bestil

Send rejseforespørgsel

Familieferie i Thailand - inkl. lommepenge
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Prisen inkluderer:

  • Flyrejse med 1 mellemlanding fra Kastrup til Phuket t/r (eksempelvis Qatar Airways via Doha)
  • Alle skatter og afgifter på fly samt bagage
  • Forplejning på flyrejserne
  • Privat transport fra lufthavnen på Phuket til hotellet og retur
  • 12 nætter på Kata Seabreeze Resort i Seabreeze-værelse (superior) hvis 2 og 3 personer. Hvis I er 2 voksne og 2 børn max 11 år er ophold i Seabreeze Bunk værelse (kontakt os for andre muligheder)
  • Kr. 1.500 i lommepenge pr. person (THB 7500) som kan bruges som betaling af udgifter på hotellet. Fx minibar, poolbar, restauranter og spa-behandling.

Priser:

  • Laveste pris er i perioden april til oktober : Voksne fra kr. 10.998, Børn fra kr. 9.998

Tillæg:

  • Ekstra dage i perioden april-oktober fra kr. 250 pr. person
  • Ekstra dage i perioden november-marts fra kr. 395 pr. person 

Bemærk:
Normalt er afrejsen med Qatar Airways fra Kastrup kl. 22.35 og hjemkomst kl. 21.05 (andre flytider kan forekomme)

Gå til toppen af siden