INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Fairfield by Marriott Bali Legian ★★★★

Kuta - Bali - Indonesien

Dette er et rent balisinesisk ferieparadis. Nyd en luksusferie i afslappende omgivelser, hvor forkælelse er i centrum, og lad dig fortrylle af Balis smukke natur.

In stock
Travel Code
ID-H-BA-1

Indkvartering

Nyd et afslappende og tropisk getaway på Balis sydkyst i luksuriøse omgivelser, hvor forkælelse er i centrum.

Når du holder ferie på Fairfield by Marriott Legian, vil du få et ophold på et fremragende hotel med en fantastisk beliggenhed tæt på både sandstrand og shoppingcenter. Hotellet er placeret i Balis vibrante Legian-område i smørhullet mellem populære Kuta og Seminyak.

Du vil blive indkvarteret på et luksuriøst indrettet værelse, hvor en betagende udsigt ud over poolområdet eller byen venter. Hotellet tilbyder en bred vifte af faciliteter, og du kan både nyde en læskende drink i den store pool eller snuppe dig en workout i det døgnåbne fitnesscenter.

Efter en skøn og afslappende dag på smukke Bali kan du indtage et dejligt måltid på hotellets egen restaurant, der byder på både balinesiske specialiteter og globale favoritter. 

Ønsker du at udforske området uden for hotellet, kan du prøve kræfter med surfing på den lokale strand, jagte kulinariske oplevelser på de nærliggende restauranter eller købe dig et minde i gadens butikker eller shoppingcenteret.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Fairfield by Marriott Bali Legian ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden