INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Explorar Koh Phangan

Koh Phangan - Thailand

Luksuriøst design, velsmagende thailandske specialiteter og spændende faciliteter er bare nogle af de ting, du kan glæde dig til ved et ophold på dette vidunderlige hotel på Koh Phangan. 

In stock
Travel Code
TH-H-KG-56

Indkvartering

Dette fantastiske hotel, Explorar Koh Phangan, er beliggende i Haad Rin Nai Beach på Thailands berømte ø Koh Phangan. Hotellet er Adult Only (16+), og det er derfor perfekt for dig, der ønsker en afslappende ferie uden larm fra børn. 

Bliv indlogeret i en farverig, moderne og stilfuldt indrettet suite, hvor betagende og overjordiske panoramaudsigter venter på at blive nydt fra balkonen. 

Forkæl dine smagsløg med et besøg i hotellets restaurant, der serverer lokale, friske og sæsonbetonede thailandske specialiteter. Du kan også nyde en velsmagende drink i poolbaren, hvor du samtidig kan opleve solen kysse havet med en af de smukkeste solnedgangsudsigter. 

Hotellet har direkte adgang til stranden, hvor gyldent sand og lavvandet, turkisblåt hav venter. Hotellet har også en imponerende swimmingpool, hvor du kan tage et afkølende dyk, når den tropiske sol bliver for varm. Derudover tilbyder hotellet forskellige faciliteter, og du kan forkæle dig selv med forfriskende omgang morgenyoga, udfordre dine evner i det thailandske køkken med et madlavningskursus eller komme helt ned i gear med en afslappende massage. 

Ønsker du at udforske øen, så tøv ikke med at søge information hos hotellets ansatte. De står klar til at agere guides og videregive viden om de steder, du bør tage hen, hvor og hvornår. 

Bestil

Send rejseforespørgsel

Explorar Koh Phangan
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden