INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Emm Saigon Hotel ★★★

Ho Chi Minh City - Vietnam

Nyd dine dage i Ho Chi Minh City på et skønt beliggende hotel tæt ved seværdighederne. Du bydes velkommen med asiatisk gæstfrihed og moderne vestlige faciliteter.

In stock
Travel Code
VN-H-HC-6

Indkvartering

“Êm” betyder på vietnamesisk ro og komfort og hotellets sidste M står for moderne. 3 tillægsord som perfekt beskriver hotellet og dets mål for hvilken stemning de vil sprede videre til deres gæster.

Hotellet er centralt placeret og der er gåafstand til diverse populære historiske seværdigheder, bl.a. Genforeningspaladset (Hoi Truong Thong Nat) og People’s Committee Building.

Emm Saigon Hotel er del af en hotelkæde som er bestyret af TMG, som er en af Vietnams største organisationer inden for hoteller og rejsende. De gør en stor dyd ud af at det ikke skal være for dyrt, uden at gå på kompromis med kvalitet af rengøring, service, værelsesstandard m.m.

På hotellet har du mulighed for at tage en tur i deres eget fitnesscenter, nyde din gratis morgenmad eller få vasket dit tøj. Efter dine lange dage som turist er det selvfølgelig også muligt at slappe af på dit værelse, hvor der er faciliteter som:

  • Wi-Fi
  • TV
  • Aircondition
  • Sikkerhedsboks
  • Minibar
  • Te- og kaffe
  • Hårtørrer

Der er mulighed for at bo på Superioer værelse, One Bedroom Apartment eller Family Apartment, disse kan du læse mere op på hotellets egen hjemmeside.

Deres koncept kombinerer den asiatiske gæstfrihed med den vestlige kulturs moderne og unge tema, og tidligere gæster roser stedet for bl.a. beliggenhed og venligt personale.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Emm Saigon Hotel ★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden