INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Elephant Nature Park

Chiang Mai - Thailand

Du får her muligheden for at komme helt tæt på Thailands elefanter - Oplev nationaldyret i deres naturlige omgivelser med fodring, vask og badning af det majestætiske dyr.

In stock
Travel Code
TH-U-CM-90

Beskrivelse

Dette er en unik endagsoplevelse, hvor du kommer helt tæt på elefanterne i Chiang Mai. På et besøg til Elephant Nature Park får du nemlig chancen for at møde elefanterne, komme helt tæt på. og høre deres historie. Det sker på en bæredygtig måde, hvor man ikke ridder på elefanterne, men hvor man integrerer dit besøg i et etisk elefantprojekt. "Saddle Off". Elephant Nature Park er et fristed for pensionerede arbejds-elefanter, hvor man arbejder for at give elefanterne det bedst mulige liv i parken

 

Du vil blive hentet på dit hotel i Chiang Mai, og efter en flot køretur på en times tid, kommer du frem til den billedskønne park med jungle, åbne marker og søer.  Her starter besøget med en præsentation, som giver dig indblik i projektet og bevarelsesproblemerne, der truer Thailands elefanter. Du vil også få information, hvordan du skal interagere med elefanterne under dit besøg i parken. Herefter kan man du lov til at hjælpe med fodringen af elefanterne, hvor man giver dem forskellige frugter. Desuden vil en guide fortælle om, hver af elefanternes historie og baggrund. Efter fodringen, er der en kort gåtur til floden, hvor du vil komme til at stå lige ved siden af ​​elefanterne og interagere, inden man giver dem et bad og skrubber dem rene.

 

Elephant Nature Park er en unik oplevelse, som du kan vælge at forlænge, hvor man så overnatter i lejren. Top Tours hjælper dig gerne med at arrangere dit besøg til Elephant Nature Park - Kontakt os for nærmere information.

Udflugtsvideo

Bestil

Send rejseforespørgsel

Elephant Nature Park
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden