INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Elephant Hills

Khao Sok Nationalpark - Thailand

Luksuriøse safaritelte på Elephant Hills og flydende bungalows på Rainforest Camp kombineres med at besøge den prisvindende elefantlejr, hvor du kommer helt tæt på Thailands nationaldyr.

In stock
Travel Code
TH-U-KK-82

Pakkeprogram

Top Tours pakkeprogram til Elephant Hills strækker sig over tre dage og to nætter, hvor du vil opleve Elephant Hills Camp, som består af 67 Safari-luksustelte, hvor hvert telt har masser af plads og komfort. Der er også en lille swimmingpool, der har udsigt til de flotte junglebeklædte limstensbjerge. Om aftenen kan du se film om dyr og natur - derudover kommer børn og unge fra den lokale skole på besøg for at vise deres traditionelle dans.

I elefantlejren vil du opleve og få indblik i hvordan der arbejdes med elefanterne, for at de fantastiske dyr får et godt liv. Elefanterne i campen benyttes ikke til shows eller til ridning, men de passes og plejes for at de kan få det bedst mulige liv. Du får den unikke mulighed for at deltage i den daglige pleje og pasning af elefanterne. Deres mad skal laves og elefanterne skal fodres. Efterfølgende skal de have et bad i floden, som du få lov til at deltage i - og det er uden tvivl en oplevelse for livet! Elefanterne har generelt trænge kår i Thailand og de arbejdsløse elefanter, der ikke transporterer turister, får derfor et kærligt hjem i campen. Elefanterne kan nemlig ikke sættes fri. For Elephant Hills gælder det om at beholde en bæredygtig turisme, fokusere på miljøet og passe på dyrene.

Rainforest Camp også et unikt oplevelse og en del af Top Tours pakkeprogram med Elephant Hills. Her bor du midt på Cheow Lan-søen i flydende telt-bungalow, som ligger med imponerende smukke udsigter. Her bor du omringet af kæmpe limstensbjerge, der rejser sig lodret op af vandet, og som spejler sig i det smaragdgrønne vand. Det er umuligt ikke at blive betaget af den smukke natur. 

Opholdet inkluderer helpension og forskellige aktiviteter.

Elephant Hills er beliggende i Khao Sok National Park i det sydlige Thailand i kort afstand fra Phuket, Khao Lak og Krabi.

Læs mere om Elephant Hills, eksotiske strande og naturoplevelser i Khao Sok, og tag med på en fantastisk rejse til Thailand.

Bestil

Send rejseforespørgsel

Elephant Hills
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden