Eksotiske Sydvietnam med Phan Thiet

 • Afrejsested
  København
 • Destination
  Vietnam
 • Gyldig fra
  01-11-2020
 • Gyldig til
  31-05-2021
 • Varighed
  15 dage
 • Overnatning
  Hotel
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 13.998Kr.
Oplev Saigons mange attraktioner og fortsæt til Mekong Deltaet. Hele delta-området er utrolig frugtbart og det er ikke uden grund at det kaldes Vietnams spisekammer. Området er fantastisk smukt med små landsbyer, grønne rismarker og de flydende markeder.
Rejsen ender med badeferie i strandområdet Phan Thiet.
Rejsen inkluderer:

 • Flyrejse til Saigon t/r
 • Skatter og afgifter på fly
 • 3 overnatninger i Saigon på 3* Sunland Hotel
 • 1 overnatning på Homestay på An Binh Island
 • 1 overnatning i Chau Doc på 3* Hung Cuong Hotel
 • 1 overnatning i Can Tho på 3* Van Phat Hotel
 • 7 overnatninger på 3* Allezboo Beach Resort & Spa
 • Daglig morgenmad
 • 1 x aftensmad
 • Al transport fra/til lufthavn og mellem hoteller
 • Udflugter samt evt. entréer
 • Bådture
 • Engelsktalende guide
 

Priser fra kr. 13.998 pr person
* Tillæg for eneværelse kr. 800

Opgradér til 4* hoteller i Saigon Nhat Ha 3 og Chau Doc Victoria samt værelse med flodudsigt i Can Tho på Van Phat Hotel
for kr. 1.600 pr. person
 

Dag-til-dag program:

Dag 1 - 2: Afrejse København og ankomst Saigon   

Ved ankomst til Saigon bliver I kørt til hotellet hvorefter resten af dagen er på egen hånd.
Saigon var hovedstad i Sydvietnam fra 1954 indtil 1975. Byen er med sine ca.10 millioner indbyggere Vietnams største og centrum for landets forretnings- og forlystelsesliv. Saigon er en moderne by, der næsten døgnet rundt summer af liv.

Dag 3: Saigon - formiddagsudflugt til Cu Chi-tunnellerne - Saigon
Efter morgenmaden tager I på formiddagsudflugt til Cu Chi. Her kan man opleve de berømte tunnelgange, som blev skabt af vietcongerne under krigen mod franskmændene og i Vietnam-krigen.Tunnellerne blev bygget i perioden 1940-60 og er over 200 km. lange og nogle steder i tre etager. Tunnelsystemet rummer bl.a. opholdsrum, køkken, kommandocentraler, lagerrum og hospitaler. Der bliver mulighed for at kravle rundt i tunnellerne, dog i en turist-udvidet udgave.

Dag 4: Saigon – An Binh Island
I dag skal I til Mekongområdet - Vietnams riskammer, hvor man høster ris 2-3 gange om året. I kører 120 kilometer mod sydvest til Cai Be. Undervejs besøger  et tempel for Cao Dai religionen, der er en farverig og unik vietnamesisk trosretning. Fra byen Caibe sejler I op ad den travle Mekongflod og ind i de mindre kanaler, hvor man kommer tæt på landsbyens og bøndernes hverdagsliv. 
I besøger flere små familieforetagender, der producerer bl.a. kokos-slik og popkorn lavet af ris. I oplever også Mekong-flodens flydende markeder med husbåde og longtailbåde fyldt med friske og farvestrålende frugter og grøntsager, inden der sejles videre til An Binh Island.
På An Binh Island er der check-in hos Ms Dao familien og derefter kan I gå på opdagelse og hilse på lokalbefolkningen.
Vietnam er kendt for et smagfuldt og varieret køkken, og i aften står den på madlavningskursus med Ms Dao som kokkeinstruktør.
Ms Dao og familien lærer os at lave et par vietnamesiske retter, som vi spiser bagefter.
I overnatter under rene og gode men simple forhold i tradionelle vietnamesiske hjem.

Dag 5: An Binh Island – Chau Doc
Efter morgenmad cykler I på opdagelse på An Binh Island. 
Glade smil og vinkende børn er hyppige syn her i området, og en cykeltur er den helt rigtige måde at komme tæt på livet i Mekong-deltaet.
I siger fravel til familien og sejler videre til byen Vinh Long, hvorfra I kører med bil til Chau Doc, der ligger tæt på den cambodianske grænse. I besøger Nui Sam (Sam-bjerget), der ligger 5 kilometer fra Chau Doc. Det er et smukt 270 meter højt sted med mange buddhistiske og daoistiske helligdomme. På toppen af bjerget er der en fantastisk udsigt over egnen. På en klar dag kan man se Cambodia.
Herefter skal I se Mieu Ba Chua Xu (gudinden Chua Xus tempel), der blev grundlagt i 1820´erne. På festdage kommer mange lokale til templet, idet man mener, at gudinden vil kunne bringe lykke og velstand

Dag 6: Chau Doc - Can Tho
I begynder dagen med at sejle til Chau Giang, det er en Champas landsby. Cham-folket i Chau Giang er muslimer, der følger en mild udgave af islam. Mange bor i pælehuse på vandet, og deres indtægter kommer fortrinsvis gennem fiskeri og vævning. I besøger også en flydende fiskefarm. 
Midt på formiddagen kører I mod Can Tho. Undervejs gøres stop for at besøge Bang Lang Stork Sanctuary i Thot Nhot. Storkereservatet er hjemsted for tusindvis af storke, som hver aften returnerer for at sove. 
Turen går videre til Can Tho. Byen er Mekong-deltaets hovedstadet med ca. 800.000 indbyggere.
I checker ind på hotel ved ankomst.

Dag 7: Can Tho - Saigon
Efter morgenmad skal I på en bådtur på Mekong-floden til  Sydøstasiens største flydende marked, Cai Rang. Hver morgen fyldes floden med husbåde og longtailbåde med friske og farvestrålende frugter og grønsager. Derefter sejler I videre ind i nogle af Mekongs mange små og snævre bifloder og flodarme. Der bliver også tid til et besøg i en ris-fabrik.
Efter nogle herlige dage i Mekong-deltaet, køres tilbage til Saigon.
Eftermiddagen byder på byrundtur til nogle af Saigons mange historiske seværdigheder. I besøger blandt andet Uafhængighedspaladset, det tidligere præsidentpalads for den sydvietnamesiske præsident. Det var her en nordvietnamesisk tank den 30. april 1975 kørte gennem gitterporten og Viet Cong afsatte Sydvietnams præsident. I lægger vejen forbi det gamle Posthus og Notre Dame katedralen.
Derefter kører I til byens største marked, Ben Thanh marked. Dagen afsluttes med at besøge en virksomhed, der fremstiller lakarbejder.

Dag 8: Saigon – Phan Thiet
Efter morgenmad kører I ud til kysten og Phan Thiet, der regnes for Vietnams absolutte bedste strandområde. Turen tager ca. 4 timer. Ankomst til 4* Allezboo Resort hvorefter de næste dage tilbringes med afslapning på egen hånd.  

Dag 9 - 15: Badeferie
Brug dagene ved pool og strand, eller benyt lejligheden til at spille på den lokale golfbane. Phan Thiet by byder også på hyggelige markeder, hvor der kan gøres gode køb. En halv times kørsel fra hotellet ligger også et udtørret floddelta, der er kendt for sine store vandreklitter.
Er man til undervandsliv ligger der et dykkercenter i Phan Thiet, eller man kan vælge at leje en cykel på resortet og gå på opdagelse i lokalområdet.

Dag 15: Phan Thiet  - Saigon - Hjemrejse 
 

Som altid skræddersyer vi gerne, forkorter - forlænger, op- eller nedgraderer eller kombinerer, som I ønsker det.

Kontakt os for andre muligheder på toptours@toptours.dk, tlf. 70 201 208 eller benyt nedenstående link for et uforpligtende tilbud.