INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Diamond Resort Phuket ★★★★

Phuket - Thailand

Pak kufferten og tag på en eksotisk badeferie til eventyrlige Phuket. Der er lagt op til afslapning af bedste skuffe på Diamond Resort Phuket, hvor palmer og forodig natur præger hotellets areal.

In stock
Travel Code
TH-H-PH-58

Indkvartering

Hold din ferie på Diamond Resort Phuket, hvor du kan nyde dagene i eksotiske omgivelser og i smukke værelser. Hotellet er nyt og har en lang række muligheder, der fuldender din badeferie i tropiske Thailand. Du kan nyde solen ved den 50 meter lange pool, benytte dig af hotellets fitness faciliteter eller koble af i saunaen. Hvis du har små børn med, er der også en udendørs legeplads, hvor de kan hygge sig. Når sulten melder sig, kan du hoppe over i hotellets restaurant, hvor kokken tilbereder lækre anretninger fra både Europa og Asien.

Når du trænger til en tur til stranden, tilbyder hotellet gratis shuttlebus til både Bang Tao stranden og Laguna-stranden, som venter på dig med sit kridhvide sand og turkisblå vand. Shuttelbussen kører hver time.

Hotellets tilbyder en række forskellige værelsestyper. Alle værelserne er indrettet i en moderne, lys stil, hvor der ikke er gået på kompromis med komforten eller designet. Derudover er alle værelserne udstyret med air conditioning, gratis wi-fi, stue, indrettet balkon med enten udsigt til poolen eller til lokalområdets palmer, bjerge og frodige, grønne natur, der omkranser hotellet. Værelserne er lavet som funktionelle suiter, hvor der er eget køkken. Det gør hotellet ideelt til lange ferier.

Deluxe Suite

Dejlig suite til 2 personer. Queen bed, udsigt til enten poolen eller de dramatiske bjerge og møbleret altan.

Junior Suite

Større end Deluxe Suite og med mulighed for direkte adgang til poolen.

Two Bedroom Suit, Grand Two Bedroom Suite og Three Bedroom Suite:

Rejser du mere end to personer, er det en fordel at benytte sig af disse suites. Her er to soveværelser og dermed plads til 4-6 personer.

 

Resort video

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Diamond Resort Phuket ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden