INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Diamond Cliff Resort & Spa ★★★★

Phuket - Thailand

Luksus, afslapning og lækre omgivelser. Store elegante værelser og adgang til en afslappende spa. Resortet der med sin betagende beliggenhed giver en 5-stjernet oplevelse i Phuket.

In stock
Travel Code
TH-H-PH-47

Indkvartering

Diamond Cliff Resort og Spa får I en autentisk oplevelse af et luksushotel i Thailand. Hotellet er placeret ved Patong bjergende og der er dermed en enestående udsigt over Andaman havet. Stedet er indrettet romantisk og er et attraktivt hotel for gæster på bryllupsrejse. Værelser med havudsigt og fire restauranter med lækre retter fra alle verdenshjørner. Resortet i al sin luksus har to pools, en vidunderlig spa og sjove aktiviteter for gæster i alle aldre. Den ene pool er omringet af store tropiske palmer og den anden har en vidunderlig udsigt til det blå hav.

Værelserne er luksuriøst indrettet i enten kølige eller varme farver. Værelserne har meget plads og er elegant indrettet. Der er Wi-Fi, shuttle busser, og tropisk lokal frugt til rådighed.

Hotellet ligger en 50 minutters køretur fra Phuket International Airport, en 20 minutters køretur fra Phukeet by og 10 minutters gang fra Patong strand. Derudover er der shopping centre 1 km fra hotellet.

Der er garanteret afslapning på Diamond Cliff Resort og Spa.

 

Resortvideo

Bestil

Send rejseforespørgsel

Diamond Cliff Resort & Spa ★★★★
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden

Loading...