INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Det bedste af Thailand

Thailand

Bangkok (2 nætter) - Nattog til Chaing Mai - Chaing Mai (3 nætter) - Bjergstammer og trekking (1 nat) - Badeferie (7 nætter)

In stock
Travel Code
TH-U-6

Beskrivelse

Dag 1: Afrejse med fly fra Kastrup til Bangkok.

Dag 2: Afhentning i Bangkok lufthavn og transport til Ramada Plaza Menam Riverside i Bangkok. Bemærk der kan være andre gæster med i bussen. Indkvartering på hotellet.

Dag 3: Morgenmad hvorefter I skal på en halvdags city og tempel tur med engelsktalende guide. En god introduktion til Bangkok, hvor I besøger tre af de mest kendte templer i Bangkok.
Først går turen til Wat Traimit, hvor I ser den fem tons store guldbuddha, hvorefter der fortsættes til Wat Pho, et af Bangkoks ældste og største templer. Wat Pho blev bygget af King Rama for ca. 200 år siden og huser den kendte kæmpemæssige liggende buddha. Wat Pho er også kendt for at have været Thailands første uddannelses center og har derfor fået tilnavnet "Thailands Første Universitet“.
Sidst går turen til Wat Benjamaphorphit – eller Marmor Templet – som er et smukt eksempel på thailandsk arkitektur. Resten af dagen er til fri disposition. Turen kan ændres til heldags tur til det flydende marked eller River Kwai mod tillæg.

Dag 4: Morgenmad og dagen til fri disposition. Sidst på eftermiddagen er der afhentning på hotellet og transport til Bangkok Banegård. Afrejse med tog til Chiang Mai.
1. klasses soft sleeper kupé med afgang ca. kl. 18.00.

Dag 5: Afhentning ved ankomst ca. 07.30 på Chiang Mai togstation og transport til 3* Chiang Mai Plaza Hotel. Hotellet er beliggende i centrum af Chiang Mai, og om aftenen har I den berømte natbazar lige uden for døren. Et godt turistklasse hotel med gode faciliteter. Om eftermiddagen skal I med på en "Local Handicraft" tur. I skal besøge et kunsthåndværks-center hvor I ser de berømte hjemme- industrier i Bo Sang og Sankmaphaeng. Størstedelen af Chiang Mais berømte souvenirer og håndværksvarer bliver fremstillet her. Der er mange igangværende industrier inkl. håndvævet silke, bomuld og traditionelle lokale varer.

Dag 6 - 7: I skal på en enestående trekkingtur på 2 dage/1 nat i et spændende jungleområde. Undervejs vil I møde bjergstammefolk, lære om deres sprog og livsstil og I vil vandre gennem den fantastiske natur og lære om junglens flora og fauna af de erfarne guider. Det præcise forløb for en trekkingtur kan ændre sig fra gang til gang – men udbyttet vil altid være lige stort.
Udover at vandre i junglen skal I ride på elefanter og rafte. Primitiv overnatning i stammelandsby i junglen. Turen er ikke velegnet for gangbesværede.

Dag 8: Morgenmad og dagen til fri disposition i Chiang Mai. Besøg fx Doi Sutthep Templet og natbazaren. Tilkøb eventuelt en heldags tur til Den gyldne Trekant, hot springs og Chiang Saen. Overnatning på Hotel Chiang Mai Plaza.

Dag 9: Morgenmad på hotellet, hvorefter der er transport til Chiang Mai lufthavn og videre med fly til Bangkok. Afhentning i Bangkok lufthavn for de der ønsker badeferie i Jomtien, Koh Chang, Cha Am eller Hua Hin.
For de der ønsker badeferie på Phuket, Koh Samui og Krabi er der fly videre. Ankomst til badeferie destinationen, og indkvartering på hotellet.

Dag 10 - 15: Daglig morgenmad og dagene er herefter til fri disposition. Badeferien kan evt. forlænges.

Dag 16: Dagen er fri indtil I sidst på eftermiddagen
påbegynder hjemrejsen.

Dag 17: Ankomst til Kastrup om morgenen. 

Priseksempel:
Det Bedste af Thailand rundrejse (7 nætter) + strandeferie på Koh Chang - Banpu Resort *** (7 nætter)
Rejs april - november fra kr. 13.498
Rejs januar-marts fra kr. 14.998

Bemærk tillæg i skoleferier samt højtider

Bestil

Send rejseforespørgsel

Det bedste af Thailand
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden