INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Det bedste af Hua Hin

Oplevelsespakke - Hua Hin

Oplev forskellige aspekter af Hua Hin på spændende, varierende udflugter. Her udforsker du både livet undet havets overflade, vilde elefanter i deres vante omgivelser og lokale områder og floder.

In stock
Travel Code
TH-U-HH-96

Det Flydende Marked Damnoen Saduak

Besøg det største, flydende marked i Thailand, som er et levn fra en tidligere æra, hvor sådanne markeder var at finde i hundredvis på deltaets mange småfloder. Efter en køretur på ca. 2 timer fra Hua Hin, skal vi først med de ikoniske og traditionelle longtailbåde, som ad snoede, små vandveje, tager os forbi smuk natur og et spændende lokalliv. Fremme ved det flydende marked bliver vi mødt af en verden fyldt med mennesker og handel. Med robåd sejler vi ud på det flydende marked, hvor der kan handles og byttes lystigt. Det er en sjov og anderledes oplevelse, hvor det vrimler med små både, som sælger alverdens ting. Bådene rummer forskellige produktet – alt fra frugt, kokospandekager og grøntsager til kunsthåndværk. Glæd dig til at tage derfra med et par gode køb ved bådende rigere.

Pris:
Voksen: 450 kr. pr. person
Barn: 350 kr. pr. barn (under 12)

Udflugten er en heldagsudflugt inkl. frokost, samt med engelsktalende guide. Turen er baseret på at minimum 4 personer som deltager. Udflugten kan også arrangeres som privat tur med eller uden guide.

Tuk Tuk-tur i Hua Hin

I finurlige blå Tuk Tuk’er, bevæger vi dig rundt i Hua Hin og kommer tæt på hverdagslivet og højdepunkterne i den royale by. Dagen starter med et besøg på Hua Hins ikoniske jernbanestation, hvor kongefamilien har sin smukke gamle pa­vil­lon og ventesal. Herefter besøger vi abebjerget og tempelbyen, hvor de smukke, gyldne templer venter på os. Vi hilser også på de lokale fiskere i en lille fiskerihavn, hvor vi ser dagens fangster, og senere skal vi også besøge Hua Hins ældste marked.  

Tuk Tuk turen sluttes af med maner på Hin Lek Fai bjerget, hvorfra der er en fantastisk udsigt udover Hua Hin og Siam bugten.


Pris: 
Voksen: 275 kr. pr. person
Barn: 200 kr. pr. barn (under 12 år)

Udflugten er en halvdagsudflugt med engelsktalende guide, og er baseret på minimum 4 personer som deltager. Udflugten kan også arrangeres som privat tur med eller uden guide.

River Kwai

Tag med på en smuk og tankevækkende tur til Kanchanaburi, som ligger nordvest for Hua Hin. Her oplever vi en af Thailands største attraktioner - broen over floden Kwai. Turen er en fantastisk blanding af smuk natur, floder og jungle og en tankevækkende krigshistorie ved River Kwai. Oplevelserne er mange - selve broen over floden Kwai er et historisk vartegn, som er blevet symbolet på den berygtede jernbane mellem Thailand og Burma. Vi besøger de allieredes krigskirkegård, hvor flere danskere ligger begravet.

Vi tager på en togtur ad Dødens Jernbane, hvor vi med sneglefart bumler afsted, og tilbagelægger et stykke af den 415 km lange jernbane, som blev bygget under Anden Verdenskrig. Trods den dystre baggrund og mørke historie, venter der en smuk togtur med udsigt til bjergene, de frodige omgivelser og Kwai-floderne. Hold vejret hele vejen til den sidste smalle passage, hvor en træbro bærer jernbanen langs en bjergskråning. Inden vi vender tilbage mod Hua Hin, spiser vi frokost på skråningen med smuk udsigt til junglen og Kwai-floden

Pris: 
Voksen: 600 kr. pr. person
Barn: 450 kr. pr. barn (under 12 år)

Udflugten er en heldagsudflugt  inkl. frokost, samt med engelsktalende guide. Turen er baseret på minimum 4 personer som deltager. Udflugten kan også arrangeres som privat tur med eller uden guide.

Kui Buris vilde elefanter

Kui Buri er hjemsted for et helt utroligt dyreliv med flokke af vilde elefante. Kui Buri Nationalparken ligger syd for Hua Hin, der grænser op til nabolandet Burma. Kui Buri er hjemsted for flere store flokke af vilde elefanter, og det er et perfekt sted at observere disse dyr i deres naturlige habitat på grund af de åbne tilgængelige områder. Der bor stadig omkring 320 beskyttede vilde elefanter i Kui Buri National Park, og du har chancen for at se dem komme ud sidst på eftermiddagen. Der findes også hornfugle, samt gaur-bøfler, hjorte, ræve og leoparder.

Denne safari dykker ned i den smukke Kui Buri National Park med rundturstransport fra dit hotel i Hua Hin. Du har en guide med til at vise vejen, så du med stor sandsynlighed vil komme til at se de vilde elefanter i deres naturlige miljø.

Voksen: 450 kr. pr. person

Barn: 350 kr. pr. barn (under 12)

Udflugten er en halvdagsudflugt med engelsktalende guide, og baseret på minimum 4 personer som deltager. Udflugten kan også arrangeres som privat tur med eller uden guide.

Snorkeltur ved Koh Talu

3 timers kørsel syd for Hua Hin ligger øen Koh Talu, som er kendt for sine fantastiske snorkelmuligheder. Du køres til havnen og tager en speedbåd ud mod Koh Talu, hvor der bliver rig mulighed for at snorkle i det turkisblå vand med farverige fisk og koraler. Hvis du er heldig, ser du måske også en havskildpadde. Turen inkluderer lege af snorkel-udstyr.

Pris:
Voksne 450 kr. pr. person
Barn 280 kr. (under 12 år)

Udflugten er en heldagsudflugt  inkl. frokost, samt med engelsktalende guide på selve sejlture og snorkling. Turen er baseret som join in program med gæster fra andre nationaliteter. Udflugten kan også arrangeres som privat tur med eller uden guide.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Det bedste af Hua Hin
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev
Praktiske Informationer

Hua Hin oplevelsespakke for kun 1.800 kr. pr. person.

Prisen inkluderer:

  • Heldagstur til flydende marked
  • Heldagstur til River Kwai
  • Halvdagstur til Kui Buri Nationalpark og vilde elefanter
  • Halvdagstur – Tuk Tuk-tur i Hua Hin
  • Afternoon/High Tea på 5-stjernede Centara Grand Resort
  • 1 x middag på lokal restaurant
  • 1 x 1 times thai massage

Gå til toppen af siden