Det bedste af Australien

 • Afrejsested
  København
 • Destination
  Australien
 • Gyldig fra
  01-11-2019
 • Gyldig til
  30-11-2020
 • Varighed
  25 dage
 • Overnatning
  Flere forskellige
 • Transport
  Fly
 • Pris
  fra 28.598Kr.
Tag på opdagelse i Australien og følg den smukke kyststrækning fra Adelaide til Melbourne.
Fortsæt rejsen til Sydney og gør bl.a. stop i Australiens hovedstad Canberra beliggende i de Australske Alper.
Efter besøg i den pulserende by Sydney, går turen med fly til Ayers Rock - et af Australiens vartegn som mange rejsende ønsker at opleve
Afslut den oplevelsesrige rejse gennem Australien med badeferie på Bali før turen går hjemad mod Danmark.


Rejsen inkluderer:
 Pakkepris fra kr. 28.598,- pr. person


Dage 1-4: Adelaide
Ved ankomst i lufthavnen afhenter i bilen og finder til jeres hotel.
Adelaide er et fint sted at begynde eller ende sin ferie i Australien, da mange af statens attraktioner ligger forholdsvis tæt på byen. Man kan bl.a. besøg Flinders Ranges, den største bjergkæde i det sydlige Australien, eller kør til vinområderne ved Barossa Valley, der er blevet kendt for deres vinproduktion.

Dage 4-8: Adelaide til Melbourne
Efter jeres første nætter i Adelaide fortsætter jeres rejse langs Great Ocean Road. Undervejs kan I stoppe ved de fantastiske naturfænomener De Tolv Apostle og Lord Ard Gorge. De første 2 nætter gør I stop i Robe, der er en hyggelig fiskerby, der kan tilbyde fantastisk seafood, sandklitter, klipper og historiske bygninger.
Turen fortsætter til Port Fairy der med sine 50 bygninger klassificeret af National Trust er en by frosset i tiden. Tag på en af de mange vandreture i den smukke Australske natur eller få et lækkert måltid på en af deres pubs, cafeer eller restauranter. Inden jeres næste stop i Melbourne kan I fx spise frokost i Apollo Bay og besøg en 10.000 år gammel Aboriginal boplads.
 
Dage 8-11: Melbourne
Victoria byder på alt fra pulserende storbyliv i hovedstaden Melbourne til fantastisk surfing ved de storslående kyststrækninger og "bushwalking" i højlandet.

Dage 11-14: Melbourne til Sydney
Fra Melbourne til Sydney gør I stop i byen Albury der er beliggende ved Murray River. Tag frokosteren med til Murray River eller besøg Albury Botanic Garden.
Fortsæt til Australiens hovedstad Canberra, der ligger i de Australske Alper og er en af de få større byer, der ikke ligger ved kysten.  Besøg Australien War Memorial eller tager på en vandretur på Mount Ainslie Lookout, hvorfra man får en fantastisk udsigt over Canberra. 

Dage 14-16: Sydney
De fleste kender til de store seværdigheder i byen, nemlig Operahuset og Harbour Bridge. Derudover skal bl.a. nævnes The Rocks, hvor straffefangerne for 200 år siden blev landsat, den smukke botaniske have og Darling Harbour. Den charmerende millionby byder på storby-shopping og historiske seværdigheder og masser af gode spisesteder. 

Dage 16-18: Ayers Rock
Oplev den berømte sten og dens kulørte farver, der skifter efter vejret, og få Australien under huden. Et Australsk vartegn, som mange rejsende ønsker at opleve.
 
Dage 18-19: Alice Springs
Slut jeres rejse af i Australiens red center før turen går videre til Bali.

Dage 19-24: Sanur


Tilkøb af ture:
 • Magistic Cruise Sydney – Opleve bl.a. Sydney Harbour Bridge, Opera Huset og Fort Dension til kr. 520 pr. person inkl. buffet.
 • Uluru Sunrise & Kata Tjuta til kr. 775 pr. person.
 • Uluru Sunset & BBQ Dinner til kr. 1.100 pr. person.
 

Som altid skræddersyer vi gerne, forkorter - forlænger, op- eller nedgraderer eller kombinerer, som I ønsker det.
Kontakt os for andre muligheder på toptours@toptours.dk, tlf. 70 201 208 eller benyt nedenstående link for et uforpligtende tilbud.


F7500/1803-lj