Loading...

Thailand

Oplev Østens mystik på en rejse til Thailand

Tropiske sandstrande, snorkling blandt farverige fisk, gyldne templer, pulserende storbyer, stammefolk og jungle, brusende floder, et fabelagtigt køkken og ikke mindst et gæstfrit folkefærd.

Thailand har hele pakken

Uanset om du er til kultur, natur eller guddommelig badeferie er Thailand én af de destinationer, der kan tilbyde hele pakken. På en rejse til Thailand kan Østens mystik opleves til fulde: Fra Bangkoks overvældende inferno af lyde og lugte, til frodig jungle i Nordthailand, til det regnbuefarvede koralrev og de kridhvide sandstrande i syd.

Thailands hovedstad, Bangkok, ligger centralt placeret i landet – og har udviklet sig fra kaotisk asiatisk storby til en spændende metropol med lækre shoppingmalls, hippe bydele, fabelagtige restauranter, interessante markeder og et levende natteliv.

Mod nord ligger atmosfærefyldte Chiang Mai, hvorfra du kan tage på trekking- og elefantture i junglen, selvom mange også vælger blot at hænge ud i det lidt mere tempererede klima og forkæle sig selv med spa-behandlinger eller god mad. Fra Chiang Rai, der ligger længere mod nord, er der let adgang til Den Gyldne Trekant samt mulighed for at besøge de spændende bjerg- og stammefolk.

Ayutthaya er Thailands tidligere hovedstad og spækket med betydningsfulde guldbelagte templer og placeret centralt i Thailand, mens River Kwai er populær blandt historieinteresserede.

Thailand er bedst kendt for sine fabelagtige strande og mange eksotiske øer, men landets spændende storbyer, nationalparker og ture ud i junglen bliver i stigende grad en del af rejseplanen blandt de mange rejsende. Oplev at få vakt alle dine sanser når du udforsker junglen, handler på et af de lokale markeder i Chiang Mai, eller når du om aftenen går en tur på den måneskinsbelyste strand på Phuket, Koh Samui eller Koh Lanta.

Vi tilbyder både kombinationsrejser, hvor du har mulighed for at opleve alt ovenstående, og strandrejser, hvor du kan komme helt ned i gear og nyde luksuriøse resorters mange faciliteter. Du kan også tage med på øhop og opleve den ene lille paradisø efter den anden.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af rejser til Thailand herunder.

Læs mere
View as Grid List

Items 1-10 of 78

Side
per side
Strandferie i Thailand

Skønne ferieoplevelser i Phukets farvestrålende omgivelser når du bor på Diamond Resort Bang Tao eller Orchidacea Resort Kata. Store bjerge og svajende palmer præger udsigten fra resortet.

 • 17 afrejser
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH, Aalborg eller Billund
Fra 7.490,- DKK
Hua Hin - Thailand

Kom med på strandferie til vidunderlige Thailand. Det dejlige hotel Oriental Beach Pearl, er kendt for sin pool, der snor sig igennem hele hotellets område og byder ind til en daglig dukkert.

 • Individuel afrejsedag
 • 7 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH eller Billund
Fra 7.998,- DKK
Strandferie i Thailand

Fantastisk tilbud til nationalparkområdet Krabi. Omgivelserne er skønne, udflugterne mange og servicen, på 4-stjernede Krabi Thai Cha-Da Village Resort, venlig og imødekommende.

 • Individuel afrejsedag
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 8.198,- DKK
Kombinationsrejse til Dubai og Thailand

Få mest ud af din rejse ved at kombinere spændende storby og dejlig strandferie. Flyv med 5-stjernede Emirates direkte fra København til metropolen Dubai og direkte fra Dubai til eksotiske Phuket.

 • Individuel afrejsedag
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH, Aalborg eller Billund
Fra 8.398,- DKK
Familieferie i Thailand

Pak hele familien og se frem til en herlig ferie på et godt turistklassehotel i Phuket. Hotellet er yderst familievenligt og byder på god service og masser af børnevenlige faciliteter.

 • Individuel afrejsedag
 • 12 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 8.598,- DKK
Strandferie i Thailand

Tag med på en vaskeægte paradisferie, der kombinerer Phukets ikoniske strande og Krabis afvekslende natur. Bo på Orchidacea Resort ved Kata stranden og Krabi Thai Village i Ao Nang, Krabi.

 • Individuel afrejsedag
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH, Aalborg eller Billund
Fra 8.998,- DKK
Strandferie i Thailand

Bo i hyggelige Kata Beach og nyd den dejlige strand, den livlige by og det store udbud af turmuligheder. Slap af ved Orchidacea Resort's poolområde og nyd den smukke udsigt.

 • Individuel afrejsedag
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 8.998,- DKK
Strandferie i Thailand

Diamond Cliff Resort Phuket er et af vores bedste value-for-money hoteller i Thailand. Her får I høj standard, lækre værelser og mulighed for by i det omfang I selv ønsker.

 • Individuel afrejsedag
 • 13 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 8.998,- DKK
Strandferie i Thailand

Flyv direkte til Phuket med THAI Airways og nyd vinteren i Sydthailands skønne omgivelser på Phu Pano Resort. Glæd dig til at nyde de brede sandstrande og de billedskønne omgivelser i Krabi.

 • 17 afrejser
 • 14 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra CPH, Aarhus, Billund, Aalborg
Fra 9.990,- DKK
Kombinationsrejse til Dubai og Thailand

Oplev både by og strand på en tur til sprudlende Dubai og skønne Phuket. I Dubai er der mulighed for shopping og kulturelle oplevelser, mens Phuket byder på afslapning og meget mere. 
Bestil senest 30.september 2021 og får GRATIS helikopter tur i Dubai og GRATIS opgradering af værelset på standard hotellet på Phuket.

 • Individuel afrejsedag
 • 12 nætter
 • transport_icon/images/i/c/ico_plane.png
  Fly fra København
Fra 9.998,- DKK

Glæd dig til at opleve Thailand

De fleste danskere er vilde med at rejse til Thailand, og det forstår vi godt. Her er ikke kun et lækkert klima året rundt, men også både natur- og kulturoplevelser, fantastisk mad og et meget imødekommende folkefærd. I Thailand er det utrolig billigt at leve, og du kan få meget for pengene. I det thailandske kan du opleve hæsblæsende storbyatmosfære, men du kan også opleve stilhed og idyl ud over det sædvanlige på en af de mange små øer i det sydlige Thailand. 

Der er altså ingen tvivl om, at Thailand skal opleves, og du vil bestemt ikke fortryde det. Ved du til gengæld ikke helt, hvor du skal begynde eller slutte med planlægningen, så lad vores rejsespecialister hos Top Tours tage sig af det. I fællesskab med dig finder vi ud af, hvad din rundrejse i Thailand skal byde på, så hvis du har specifikke ønsker til din rejse, er du meget velkommen til at kontakte os, så sætter vi din rejse sammen i samarbejde med dig.

Vi kan desuden kombinere de fleste rejser, så du blandt andet kan kombinere din rejse til Thailand med Cambodia, Vietnam eller andet. Rejselængden kan også tilpasses dine behov, hvis du f.eks. ønsker mere badeferie.

 

Top-10 destinationer i Thailand:

 1. Bangkok – Thailands balancerede hovedstad. Her er moderne, men ældgammelt, her er dyrt, men billigt, og her er så smukt, men så beskidt. Men byen har det hele: Et fantastisk mad-mekka, utallige shopping muligheder og de smukkeste templer.
 2. Chiang Mai – En nordlig perle. Her er mulighed for at opleve det mere landlige Thailand, trods byen er en af landets største. Udforsk de gamle bydele, kom tæt på de mægtige elefanter og prut om prisen i de store natmarkeder.
 3. Phuket – Din egen paradisstrand. Phuket er den mest populære badedestination i Thailand og landets største ø. Her har du hele 16 strande at vælge mellem, et hav der bruser med aktiviteter, en frodige jungle som byder på varme kilder og et stort udvalg af restauranter.
 4. Krabi – Et ægte tropeparadis. Her er grønne kalkstensøer, hvide strande og blå laguner. Krabi er kendt for sine fantastiske strandområder, men inviterer også på både dyre- og jungleliv.
 5. Koh Samui – Thailands næststørste ø. Øen hvor kridhvide strande overtager, udflugtsmålene er mange og nattelivet farverigt.
 6. Ayutthaya – Fortidens hovedstad. En by der vrimlede med handelsliv og buddhistisk kunst tilbage i 1600-tallet. I dag er det en kulturarv, og kun de smukke tempelruiner står tilbage som et bevis på byens storhedstid.
 7. Koh Chang – 75 % uspoleret regnskov. Koh Chang er Thailands næststørste ø, og turismen er steget drastisk. Dog sker det meste omkring White Sand Beach, og mulighederne for at gå på jagt efter vandfald i den uberørte natur er en af vores favorit-aktiviteter.
 8. Hua Hin – Veletableret turisme på den gode thai-måde. Byen er livlig, strandlivet er skønt og aktiviteterne mange. Natmarkedet er stort og spændende og velbesøgt af både turister og lokale, og trænger du til at komme væk fra byen, er det grønne bagland perfekt til safari-ture.
 9. Koh Lanta – Et multietnisk samfund. Øens befolkning er en blanding af efterkommere fra kinesere, arabiske købmænd, thailandske fiskere og tidligere havsigøjnere, hvilket medfører en spændende kultur. Ellers er Koh Lanta en ø, som har lidt for alle, og som i resten af Thailand er de hvide sandstrande og det farverige koralliv fantastisk.
 10. Chiang Rai – Omgivet af frodige bjerge og floder. Byen har en herlig provinsiel atmosfære og er en mindre besøgt by i norden, men stadig fyldt med gyldenbelagte templer, kunst, madoplevelser og ikke mindst en del af området Den Gyldne Trekant.

Hellige templer i Bangkok Besøg mægtige elefanter i Chiang Mai Høje klippevægge og mystiske grotter ved Krabi

 

De bedste strande 

...findes i Sydthailand. Phuket, der har superfine strande og et godt udvalg af restauranter og butikker, er fortsat blandt topscorerne, når danskerne skal vælge rejsemål i Thailand. Destinationer som Khao Lak, Krabi, Koh Lanta, Hua Hin og Koh Samui er dog også yderst populære.

Ønsker du bountyfaktor og et stille og roligt ø-liv, uden byliv, de store tilbud eller udskejelser, findes der en række øer syd for Krabi og Phuket, hvor man kan komme helt ned i gear – bl.a. Koh Yao Yai.

Øer som blandt andet Koh Kradan, Koh Mook, eller Koh Ngai i Andamanhavet er relativt uberørte, men også lidt mere omstændige at komme til. Det samme gælder for Koh Phangan og Koh Tao i Siambugten på østsiden.

 

Koh Phangan i Siam Bugten Smuk solnedgang over Phi Phi Turkisblåt vand ved Koh Lanta

 

Som du nok nok kan fornemme, er Thailand landet, hvor du kan opleve det hele. I kan finde jeres egen private strandstrækning, tage med den lokale kaptajn på fisketur, spise i små hyggelige restauranter under palmerne og nyde de smukke koralrev, der fra mange af øerne ligger direkte fra stranden. Her kan I få en ferie på bare tæer i sandet og uden at skulle tage stilling til andet, end om I skal til højre eller venstre ad stranden den dag. Men et land på den størrelse gemmer også på hemmeligheder. Vidste du bl.a. at:

 1. Thailand er det eneste land i Sydøstasien, som aldrig har været koloniseret, og ordet "Thailand" på thai betyder ”De Fries Land”.
 2. I Thailand afholder de hvert år en festival, som er dedikeret til aber. I byen Lopburi inviterer de lokale over 600 aber til et overdådigt måltid foran Pra Prang Sam Yot-templet. Festivalen afholdes fordi, de tror på, at heldet vil følge de, som behandler aberne med respekt.
 3. I thailandsk kultur er de af den overbevisning, at hovedet er den vigtigste del af kroppen, og det anses som respektløst at røre andres hoveder – selv børns.
 4. Thailand er et kongedømme. Et land hvor kongen betyder alverden, og hvor de har lovgivninger, som giver fængselsstraf, hvis man taler eller opfører sig respektløst omkring kongefamilien. Det er derfor vigtigt som turist at udvise stor respekt for kongen, hvis du vil tages godt imod.
 5. Apropos lovgivninger kan det medføre op til 10 års fængselsstraf at indføre, sælge eller være i besiddelse af e-cigaretter, e-væsker, vandpiber og lignende artikler.

 

Ofte stillede spørgsmål
Hvornår er det bedst at rejse til Thailand?

Fra november til april vil du opleve mindst regn, bortset fra på de sydligste øer, som har regntid fra midt oktober til start februar. I sommerperioden anbefaler vi ferier på den østlige side af Thailand.

Hvor lang tid tager det at flyve til Thailand?

Det tager ca. 10 timer og 35 minutter at flyve fra Kastrup Lufthavn i Danmark til Bangkok Lufthavn i Thailand.

Hvor varmt er der i Thailand?

Hele året ligger temperaturen på 25-35 grader, med de varmeste måneder fra marts til maj.
I det nordlige Thailand vil vejret være køligere.

Er der visumkrav når man rejser til Thailand?

Der er ikke visumkrav for danske statsborgere. I får 30 dages gratis turistvisum ved ankomst i Thailand. Dog skal dit pas skal være gyldigt i minimum 6 måneder efter hjemrejse.

Hvilken valuta bruger man i Thailand?

I Thailand benytter man den lokale valuta: thailandske baht (THB). Det er muligt at medbringe amerikanske dollars (USD) eller euros (EUR), som du kan veksle, når du ankommer.