Portugal

Portugal - En sydeuropæisk perle

Portugal er et land der har masser at byde på. Fra de smukke strande ved Algarve-kysten, til Lissabons hyggelige bakkede gader og stræder og de utrolige smukke øgrupper i Atlanterhavet.

Historiske Portugal

Portugal er et af de ældste lande i Europa. Landet blev grundlagt i 1139 og er i dag en af verdens mest globaliserede og fredelige nationer med en avanceret økonomi og høj levestandard. Dette vil I også opleve på en rejse til Portugal, hvor befolkningen er smilende, afslappet og imødekommende. Selvom landet ikke er stort i areal, bliver det ved med at vokse i form af turisme da flere og flere får øjnene op for alt det skønne ved Portugal. Her kan vi nævne blandt andet vinen, atmosfæren, strandene, naturen, golfen, kulturen og de hyggelige byer.

Portugal er hvad vi vil kalde en lille sydeuropæisk perle, med en stor mangfoldighed. Med sin historiske rolle som søfartsnation, er kulturen nu spændende, kompleks og naturkontrasterne i dette lille land store. På rejser til Portugal kan du vælge at tag på strandferie i det sydlige del af landet og opleve Algarves fantastiske kyststrækning på næsten 200 km, med et utal af dejlige strande. Der er både velbesøgte strande samt mere gemte perler, så der er helt sikkert også et sted, der er perfekt til dig! Algarve er samtidig ligeså kendt for sine golfbaner, som sine strande, men her findes også mange andre oplevelser, lær blandt andet om Algarvekystens historie på Algarve-museet i Faro.

Er du mere til en storbysferie, så kan du måske næsten allerede høre Lissabon kalde på dig. Portugals fantastiske hovedstad byder på både kultur, arkitektur, lækker gastronomi, shopping og en masse motion op og ned af de syv dale, som byen er bygget på.

Foruden den fantastisk varierende natur som findes på fastlandet, har Portugal nogle fantastiske øer og øgrupper. Som har alt fra fantastiske strande, autentiske byer, unikke vandreture, golfbaner og mange andre aktivitetsmuligheder.

Vi kunne desværre ikke finde nogen rejser her. Prøv venligst igen.