INTRODUKTIONBILLEDERDAGSPROGRAMPRISERPRAKTISKE INFORMATIONERREJSEFORESPØRGSEL

Deevana Patong Resort ★★★+

Phuket - Thailand

Dejligt, familievenligt hotel, der står klar til at byde både store og små velkommen. Nyd de afslappende omgivelser og udforsk enestående Phuket. Rejs til Thailand og hold ferie på allerbedste vis.

In stock
Travel Code
TH-H-PH-119

Indkvartering

Ferien går til Phuket, men hvor skal du bo? Deevana Patong Resort er et rigtig godt bud, hvis du ønsker at slappe af og udforske Phuket uden at tømme pengepungen fuldstændig. Med sine flotte 3+ stjerner, står det skønne resort klar til at tage imod dog og hjælpe med at gøre din ferie til Thailand uforglemmelig.

Deevana Patong Resort ligger i gåafstand til både Patong strand og hyggelige shoppingmuligheder. Phuket by ligger 15 km væk, men kan let tilgås. Sus for eksempel mod centrum i en lokal tuk tuk, hvor du oplever området med vind i håret. Phuket lufthavn ligger desuden en times kørsel fra hotellet.

På dit ophold vil du hurtigt opdage, at resortets område bidrager god til den afslapning du er rest så langt for at finde. De tropiske planter og palmer bidrager nemlig til den tilbagelænede, eksotiske stemning, som du i høj grad kan nyde ved poolområdet. Faktisk er der hele to pools, samt to børnepools og en poolbar, hvor bartenderen dagligt langer kolde forfriskninger over disken. Findes der en bedre måde at nyde en Pina Colada på, end solens, dejlige varme? Det skulle da lige være ved strandkanten på Patong Peach, imens du ser solen gå ned efter en dejlig dag. Du kan også nyde en dejlig kop friskbrygget kaffe i internetcafeen, snuppe en træning i fitness rummet eller forkæle dig selv med en afslappende massage scrub eller behandling i Orientala Spa. Ydermere har resortet to restauranter, hvor du kan nyde lækker med fra det thailandske og internationale køkken.

På dit ophold på Deevana Patong Resort har du følgende indkvarteringsmuligheder:

Superior Garden værelse:

27 m2, velindrettet værelse. Nyd de lyse farver og alle de nødvendige faciliteter.

Deluxe værelse:

36 m2 og en stor dobbeltseng. Nyd det lyse badeværelse, og den flotte indretning der bæger præg af mørkt træ.

Deluxe Jacuzzi værelse:

44 m2. Her får du den samme indretning som Deluxe værelset, men med privat jacuzzi. Den romantiske feature kan nydes alle døgnets timer.

Junior Suite:

54 m2 værelse med et stort fællesareal. Suiten kommer også med et badekar, hvor du rigtigt kan slappe af.

Bestil

Antal rejsende
Vælg antal af rejsende
Afrejsedato
Vælg afrejsedato

Send rejseforespørgsel

Deevana Patong Resort ★★★+
Jeg accepterer Top Tours' Privatlivspolitik og giver samtykke til, at Top Tours må behandle min persondata i overensstemmelse hermed.
Ja tak, tilmeld mig Top Tours' nyhedsbrev

Gå til toppen af siden