Rixos Bab Al Bahr 

Oplev konceptet ’Ultra All-inclusive’ og forkæl dig selv på det skønne Ricos Bab Al Bahr hotel i Ras Al Khaimah som tilbyder 5-stjernet service, smukke sandstande og meget meget mere.
Rixos Bab Al Bahr ligger på den uberørte smukke hvide sangstand på Ras Al Khaimahs rolige ø, Marjan. Hotellet har alt hvad du kan forvente af et femstjernet hotel i Mellemøsten heriblandt smuk stand, stilfulde værelser, fantastisk udsigt og eksklusive restauranter. Det der sætter Rixos Bab Al Bahr i en klasse for sig selv er det ’Ultra All-inclusive’-koncept som hotellet har.
 
På Rixos Bab Al Bahr kan du spise på en hel række forskellige restauranter uden ekstra omkostninger. Med kun få undtagelser er alt inkluderet på dette skønne hotel. På hotellet finder du fem lækre a la carte-restauranter, blandt andet et steakhouse og en fisk og skaldyrsrestaurant. Der er helt sikkert noget til enhver smag!


Vær opmærksom på at der i Ras Al Khaimah opkræves en lokal hotelskat på 15 AED. Hotellet opkræver denne hotelskat pr værelse pr nat. Skatten afregnes lokalt og betales senest når i forlader hotellet.

Hotel information

Street# 11, Al Marjan Island - Ras al Khaimah - United Arab Emirates
+971 7 202 0000