Marjan Island Resort & Spa 

Smukt resort opkaldt efter den krystalberigede ø Al Marjan, beliggende i Ras Al Khaimahs første menneskeskabte øhav med 4 smukke koralformede øer og med en betagende og naturskøn udsigt til den Arabiske Golf.
Marjan Island Resort og Spa tilbyder høj servicestandard kombineret med en karakteristisk stil der afspejler den arabiske arv. Det smukke Resort er alkoholfrit og er dedikeret til ro og velvære. Der er plads til både afslapning med familien eller alene. Der er separat børnepool, legepladser og ”Pirates Club” børneklub. Til de aktive er der fuldt udstyret fitnesscenter og i nærheden af hotellet findes muligheder for udendørs og adventure sports så som golf, faldskærmsudspring, trekking og meget mere.
 
Resortet har 7 forskellige restauranter og barer og der er dermed god mulighed for at forkæle sin smagsløg samtidig med at der nydes en fantastisk udsigt til en hvid sandstand eller hyggelig strandpromenade. De varierede køkkener sikrer at der er mad til enhver smag.


Vær opmærksom på at der i Ras Al Khaimah opkræves en lokal hotelskat på 15 AED. Hotellet opkræver denne hotelskat pr værelse pr nat. Skatten afregnes lokalt og betales senest når i forlader hotellet.

Hotel information

Marjan Island Boulevard,Jazira Al Hamra - Ras al Khaimah - United Arab Emirates
+971 7 203 6666