Wyndham Dubai Marina 

Placeret mellem Jumeirah Beach, Burj Khalifa og Dubai Mall finder du eksklusive Wyndham Dubai Marina, et luksuriøst hotel lige midt i et af de mest levende steder i verden.
Det er ikke blot beliggenheden, der er attraktivt ved Wyndham Dubai Marina. Hotellet er indbydende og moderne og tilbyder en varm og energisk atmosfære omgivet af farvandene i verdens største menneskeskabte havn.
 
Der er plads til afslapning i de luksuriøse værelser med fantastisk udsigt over Dubai havn og byens arkitektoniske vidundere. Nyd en svømmetur i hotellets rooftop pool, en tur i spa eller et smut i et topmoderne fitnesscenter for at få lidt sved på panden. Efter en oplevelsesrig dag kan du nyde en middag med retter fra det internationale køkken eller en lækker steak fra restauranten The Blacksmith. Senere på aftenen kan du nyde en lækker cocktail i baren ved poolen med en fantastisk udsigt over det spændende natteliv i Dubai.


Vær opmærksom på at der i Dubai opkræves en lokal hotelskat som varierer fra 7-20 AED afhængigt af hotellets kategori. Hotellet opkræver denne hotelskat pr værelse pr nat. Skatten afregnes lokalt og betales senest når i forlader hotellet.

Hotel information

Al Seba Street - Dubai - United Arab Emirates
+971 4 407 8888