Sofitel Dubai Jumeirah Beach 

Beliggende mellem Dubai Marina og de hvide standstande på Jumeirah Beach ligger Sofitel Dubai Jumeirah Beach, som reflekterer Dubais dynamiske energi sammenflettet med den spændende traditionelle kultur.
Slap af ved poolen med udsigt til havet med en cocktail i hånden eller lad op i det døgnåbne 144 m2 fitnesscenter So FIT. Forkæl dig selv med en kulinarisk oplevelse på en af hotellets restauranter og nyd en kold øl eller cocktail på en af de hyggelige barer efterfølgende.  
 
Æstetiske moderne værelser der stråler af fransk luksus med mellemøstlige detaljer. Nyd udsigten over den Arabiske Golf fra din private altan og slap af på værelset. Hotellet er beliggende på The Walk tæt på adskillige lækre restauranter og The Beach Mall. Der er 5 minutters gang til Dubai Marina og blot et kvarters kørsel til uendelige shopping muligheder i Mall of Emirates.


Vær opmærksom på at der i Dubai opkræves en lokal hotelskat som varierer fra 7-20 AED afhængigt af hotellets kategori. Hotellet opkræver denne hotelskat pr værelse pr nat. Skatten afregnes lokalt og betales senest når i forlader hotellet.

Hotel information

Residence 2، The Walk, JBR - Dubai - United Arab Emirates
+971 4 448 4848