Roda Amwaj Suites 

Roda Amwaj består af to 25 etager høje tårne med behagelige og moderne lejligheder som er placeret på The Walk tæt ved Jumeirah Beach.
På Roda Amwaj får du et moderne og komfortabelt ophold, lige meget om du er der i kort eller lang tid. De luksuriøse lejligheder er imellem 99 og 638 m2, og alle lejligheder har altaner, rummelige køkkener og stuer, vaskerum samt internet.
 
På hotellet finder du restauranten Walima, som tilbyder autentiske libanesisk mad af høj kvalitet. Roda Amwaj er placeret på The Walk hvor der er massere af lækre og spændende restauranter samt shopping muligheder.
 
Begge tårne har pool med solterrasse og liggestole, der ligger på Plaza niveau med kontrolleret adgang der sikrer dit privatliv. Udover pool har Roda Amwaj også et topmoderne fitnesscenter. En kort gåtur fra lejlighederne findes Jumeirah Beach, hvor du kan slappe af på den offentlige hvide sandstrand.


Vær opmærksom på at der i Dubai opkræves en lokal hotelskat som varierer fra 7-20 AED afhængigt af hotellets kategori. Hotellet opkræver denne hotelskat pr værelse pr nat. Skatten afregnes lokalt og betales senest når i forlader hotellet.

Hotel information

Plaza Level, Mamsha Street, Jumeirah Beach Residence - Dubai - United Arab Emirates
+971 4 375 5554