Rixos Premium Dubai 

Lige i hjertet af Jumeirah Beach Residence (JBR) finder du Rixos Premium Dubai. Nyd udsigten til havet og verdens største pariserhjul – The Dubai Eye på dette ekslusive 35-etagers 5 stjernede hotel.
Oplev 5 stjernet luksus midt inde i den fantastiske storby Dubai, Rixos Premium Dubai ligger lige ved den populære The Walk, hvor der er adskillige muligheder for shopping og lækre spisesteder. Når The Walk er blevet udforsket kan du tage videre til de storslåede malls: Mall of the Emirates og Dubai Marina Mall, hvor der også er mulighed for massere af shopping og kulinariske oplevelser.
 
På hotellet kan du nyde direkte adgang til en hvid sandstand, et topmoderne fitnesscenter, en dejlig stor pool, en dejlig afslappende spa og meget mere. På hotellet kan du nyde din mad på en af i alt 9 restauranter og barer, hvilket giver stor mulighed for at finde noget til netop din smag.


Vær opmærksom på at der i Dubai opkræves en lokal hotelskat som varierer fra 7-20 AED afhængigt af hotellets kategori. Hotellet opkræver denne hotelskat pr værelse pr nat. Skatten afregnes lokalt og betales senest når i forlader hotellet.

Hotel information

Jumeirah Beach Residence، The Walk - Dubai - United Arab Emirates
+971 4 520 0000