Park Regis Kris Kin 

Omringet af kultur i det historiske distrikt Bur Dubai finder du det luksuriøse byhotel Park Regis Kris Kin, som er tæt på nogle af Dubais must see attraktioner og i gåafstand til metrostation.
Med beliggenhed nær ved ikoniske attraktioner i Dubai såsom Bur Dubai Market, Dubai Museum og Dubai  Creek er Park Regis Kris Kin et oplagt valg for dig, der vil kunne bevæge dig let fra sted til sted. Hotellet er ideelt til alt fra en hurtig stopover til familieferie til længere ferier.
 
På Park Regis Kris Kin finder du en rooftop pool med udsigt over Dubais fantastiske skyline - det perfekte sted at opleve solnedgangen med en cocktail i hånden. Hotellet har fire restauranter der tilbyder mad fra forskellige køkkener rundt omkring i verden. Der er noget til enhver smag!


Vær opmærksom på at der i Dubai opkræves en lokal hotelskat som varierer fra 7-20 AED afhængigt af hotellets kategori. Hotellet opkræver denne hotelskat pr værelse pr nat. Skatten afregnes lokalt og betales senest når i forlader hotellet.

Hotel information

Sheikh Khalifa Bin Zayed St, Opp Burjuman Center, Bur Dubai - Dubai - United Arab Emirates
+971 4 377 1111