One&Only The Palm 

One & Only The Palm ligger på en af verdens mest spektakulære landskaber og tilbyder en eksklusiv og afsides enklave af upåklagelig stil. Nyd livet blandt frodige og velplejede haver, springvand og pools langs den glimtende kyst.
På One & Only The Palm kan du nyde 450 meter afsondret strand og  temperaturer mellem 25 og 32 grader. Tag en svømmetur i den 850 m2 temperaturkontrollerede pool, et slag tennis eller en runde golf ved de nærliggende PGA baner. Børn kan nyde en dag i Kids Only Club med en masse spændende aktiviteter og oplevelser for børnene.
 
Spis på en af hotellets eksklusive og luksuriøse restauranter og nyd lækre retter fra forskellige køkkener. Træk dig efter aftensmaden tilbage til et smukt, luksuriøst og rummeligt værelse. På One&Only The Palm kan du næsten ikke undgå at komme helt ned i gear og bare nyde livet ved stranden på det luksuriøse resort.


Vær opmærksom på at der i Dubai opkræves en lokal hotelskat som varierer fra 7-20 AED afhængigt af hotellets kategori. Hotellet opkræver denne hotelskat pr værelse pr nat. Skatten afregnes lokalt og betales senest når i forlader hotellet.   

Hotel information

West Crescent, Palm Jumeirah - Dubai - United Arab Emirates
+971 4 440 1010