Mövenpick Hotel Jumeirah Beach 

Et elegant, moderne og attraktive beliggende resort på The Walk med kun et par få skridt til de fantastiske hvide sandstande ud til Den Arabiske Golf.
Alle gæster på Mövenpick Hotel Jumeirah Beach får glæden af egen balkon med smuk udsigt over Dubai og eventuelt havudsigt.
 
Udnyt beliggenheden på The Walk og besøg The Beach Mall der tilbyder et væld af populære butikker og lækre restauranter med smuk udsigt til Dubai Marina og The Walk. Ved The Beach Mall finder du også Dubais første udendørsbiograf.
 
Efter en lang dag kan du slappe af i hotellets pool, tage en tur i spa eller få sved på panden i fitnesscenteret. Nyd aftensmaden på en af hotellets restauranter med mad fra adskillige køkkener. Rejser du med familie kan du nyde Mövenpick Family, som tilbyder blandt andet Kids Club, børnevenlige måltider og babysitter samt TV programmer til børn.   


Vær opmærksom på at der i Dubai opkræves en lokal hotelskat som varierer fra 7-20 AED afhængigt af hotellets kategori. Hotellet opkræver denne hotelskat pr værelse pr nat. Skatten afregnes lokalt og betales senest når i forlader hotellet.

Hotel information

The Walk - Dubai - United Arab Emirates
+971 4 449 8888