Millennium Place Marina 

Oplev det nye 4-stjernede hotel i Dubai Marina.
Millennium Place Marina er et af de nyeste og mest unikke hoteller i byen. Det er et 4-stjernet hotel, hvor moderne komfort opfylder personlig service. Hotellet ligger på en bekvem beliggenhed i Dubai Marina, og hotellet ligger i gåafstand fra Dubai Metro Station (DMCC), Dubai Marina Mall og stranden.
Oplev den varme og nådige gæstfrihed af et personale der er dedikeret til at føle dig velkommen, glad og helt hjemme. Slap af i en af ​​de 453 elegante, smukt indrettettede værelser og suiter med fantastisk udsigt over byens skyline, Dubai Marina og Sheikh Zayed Road. Alle værelser og suiter giver en afslappende ferie efter en lang dag med gratis trådløs internetadgang, minibar og roomservice døgnet rundt. Mens du er på hotellet, kan du blive forfrisket med en træning i det førsteklasses fitnesscenter eller gå ud til poolen for at afkøle med en dukkert, inden du sætter dig ind i en chaiselong for at nyde lidt sol. 

Den første restaurant af sin art i Dubai. I et smukt, industrielt rum, der er opvarmet af køkkenet og i et åbent miljø. Køkkenet er  personligt udformet af tidligere deltagere og mestere fra den berømte madlavningss tv-serie MasterChef. 

Uanset om arbejde eller fornøjelse bringer dig til Dubai, tilbyder Millennium Place Marina et levende forretnings- og socialcenter, hvor glæde er et afgørende element i enhver gæste oplevelse.

Hotel information

Al Marsa Street, Dubai Marina
+971 4 550 8100