Hilton Dubai The Walk 

Skønne og luksuriøse to-, tre- eller fireværelses lejligheder med plads til hele familien!
Fra Hilton Dubai The Walk er der gangbro til Hilton Dubai Jumeirah Beach, hvilket giver dig adgang til et stort udvalg af faciliteter heriblandt restauranter, barer, privat strand, legerum til børn mm.
 
Fra Hilton Dubai The Walk er der ikke langt til Beach Mall, hvor der er gode muligheder for shopping, lækre restauranter og en udendørs biograf. Efter en spændende og oplevelsesrig dag kan du nyde en lækker aftensmad i en af de mange restauranter der er at finde på Hilton Dubai The Walk.
 
I de rummelige lejligheder finder du både køkken med køleskab, soveværelser, badeværelser og vaskerum, hvilket gør det muligt at designe din ferie lige som du ønsker den. Fra hotellet er der 10 minutter til den nærmeste metrostation og blot 40 minutters kørsel til lufthavnen.


Vær opmærksom på at der i Dubai opkræves en lokal hotelskat som varierer fra 7-20 AED afhængigt af hotellets kategori. Hotellet opkræver denne hotelskat pr værelse pr nat. Skatten afregnes lokalt og betales senest når i forlader hotellet.

Hotel information

The Walk - Dubai - United Arab Emirates
+971 4 399 1111