Fairmont The Palm 

Et idyllisk hotel beliggende på fantastiske Palm Jumeirah lige ved stranden med fantastiske udsigter over Den Arabiske Golf og Dubai Marinas glimtende skyline.
Alle Dubais store attraktioner og lufthavnen er i rækkevide af resortet, hvilket gør resortet ideelt for både ferie og forretningsrejse.
 
Massere af familievenlige faciliteter herunder mulighed for connecting rooms og Kids Club. Mens børnene leger kan du slappe af i en af de fire temperaturkontrollerede pools eller slappe af på den private smukke strand. Tag på kulinarisk rejse i en af de 10 verdensklasse restauranter og lounges der er at finde på resortet.
 
I løbet af dagen kan du nyde en tur i spa eller fitnesscenter eller tag et spil golf ikke langt fra hotellet. For de shoppeglade er der uendelige muligheder for dette i Dubai Marina Mall og Dubai Mall som blot er en kort køretur væk fra resortet.


Vær opmærksom på at der i Dubai opkræves en lokal hotelskat som varierer fra 7-20 AED afhængigt af hotellets kategori. Hotellet opkræver denne hotelskat pr værelse pr nat. Skatten afregnes lokalt og betales senest når i forlader hotellet.

Hotel information

Palm Jumeirah - Dubai - United Arab Emirates
+971 4 457 3388